Moraes, așteptat la Bistrița, coechipier cu Robinho într-un meci caritabil la Santos

 

Oficialii Gloriei îl așteaptă pe Junior Moraes să se alăture lotului condus de Nicolae Manea. El rămâne încă un an jucătorul Gloriei, în cazul în care nu se va limpezi transferul în Ucraina.

Directorul sportiv al Gloriei, Vasile Moga, spune că i-a trimis brazilianului două adrese prin care Gloria îi aduce la cunoștință că trebuie să se prezinte la reunirea lotului. Însă Moraes nu a răspuns în nici un fel, așteptând decizia UEFA. Cazul se află pe masa oficialilor europeni, atât Gloria, cât și impresarul jucătorului depunând memorii. Gruparea bistrițeană vrea banii de la urainieni, sau revenirea jucătorului la Bistrița, în timp ce Moraes vrea să devină jucător liber și să se transfere la Steaua.

„Nu se poate să rămânem și fără bani și fără jucător. Așa ceva nu se poate întâmpla. O să vedem ce răspuns ne va da UEFA în zilele următoare”, a declarat Vasile Moga, cel însărcinat de clubul bistrițean să țină legătura cu jucătorul.

Între timp, Junior Moraes a participat alături de fratele său, Bruno, la un meci caritabil în Brazilia. Într-o companie selectă, cu Robinho, Ze Roberto, Nene și Diego, frații Moraes au strâns alimente pentru familiile defavorizate. Fiecare spectator prezent la partida de la Santos a fost obligat să aducă câte un kilogram de alimente. Junior a marcat 3 goluri și echipa lui a bătut-o pe cea a fratelui său. Am fost foarte fericit să văd că oamenii au venit la acest eveniment, iar faptul că am câștigat m-a facut și mai fericit. Am câștigat pariul cu fratele meu și acum trebuie să doneze 50 de coșuri cu mâncare.", a spus Junior Moraes după acest eveniment.

Adrian Linca

 

 

 | 122 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *