Moment ISTORIC pentru Gloria. Jean Pădureanu s-a retras oficial (FOTO)

 

Moment emoționant pe stadionul Gloriei Bistrița, înainte de partida cu Dinamo București. Jean Pădureanu, președintele Gloriei Bistrița și cel care înseamnă practic istoria modernă a Gloriei s-a retras oficial din activitate. 
 
Festivitatea a avut loc în prezența primarului Bistriței, Ovidiu Crețu, a președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a prefectului Ioan Țintean. Reprezentanții celor trei instituții i-au mulțumit lui Jean Pădureanu pentru întreaga sa activitate și i-au oferit diplome de onoare pentru întreaga sa activitate. 
 
 
"Este omul care a făcut din Gloria ceea ce nici nu visam. Ca reprezentant al cetățenilor municipiului Bistrița, sunt onorat și emoționat în acest moment. Jean Pădureanu ne-a învățat cu performanțele la Bistrița. Este foarte greu de realizat acest lucru în continuare, dar rămânem cu speranța că se poate, cu multă muncă, cu multă dăruire", a spus primarul Bistriței, Ovidiu Crețu. 
 
 
"Îi mulțumesc domnului Jean Pădureanu pentru tot ceea ce a făcut. Domnul Pădureanu a scris istorie la Gloria Bistrița. Istoria clubului, fotbalul bistrițean îi datorează totul. A dus Gloria și fotbalul bistrițean pe culmile rezultatelor la care nimeni nu s-ar fi gândit. O să vă rămânem recunoscători pentru toată viața, de acum încolo", a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
 
În semn de respect pentru cel care a condus destinele Gloriei timp de mai bine de 50 de ani, la tribuna a II-a a fost amplasată o siglă cu noul nume al stadionului, Jean Pădureanu.
 
 
Augustin Danci


 | 314 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *