Moga:„Suntem în grafic!” Velcea:„Un meci de Liga1”(VIDEO)

Fostul mijlocaș al Gloriei l-a înlocuit pe Manea la conferința de presă și a transmis senzația că staff-ul tehnic se mulțumește cu acest rezultat. În timp ce Velcea acuză ofsaid la primul gol.

Sebastian Moga, unul dintre secunzii lui Manea, a vorbit după meci în fața presei. “Un rezultat echitabil, chiar dacă ați văzut și voi ocazia lui Curtuiuș, cu care puteam încheia meciul”, a spus fostul mijlocaș. A răspuns și întrebărilor despre Irimia:” Nu știu dacă a fost doar vina lui Irimia la goluri. Primul gol l-am luat de la Curtean, plasat în spatele liniei noastre. Greșeală de plasament a fundașilor. Poate la golul doi, un șut cu latul de la 20 de metri”.

În ce privește parcursul de până acum, Moga zice că „suntem în grafic. Acolo în primele locuri. Sper să câștigăm în etapa viitoare, fiindcă pentru noi un joc bun înseamnă să câștigăm. Astăzi am făcut unele greșeli. Repriza a doua am început mai timorați. Am luat repede golul doi”.

De celaltă parte, Vali Velcea a văzut „un joc de bună calitate, după părerea mea. Un joc deschis oricărui rezultat. Cred că puteam câștiga și cred că am fost nedreptățiți la primul gol al Bistriței, când am văzut ofsaid. În același timp puteam să și pierdem pe final. Când am avut o nesincronizare în apărare. Am suferit și la fazele fixe, dar cred că am dominat în special repriza a doua.

Despre promovare: „S-a văzut că Poli are un potențial care o recomandă la promovare. S-a ridicat la nivelul unui meci de Liga 1. Am văzut meciuri mult mai slabe în acest sezon în Liga 1. Gloria e o echipă bună, în formare, care nu a avut un început de campionat ca al nostru dar care, încet-încet se poate pune la punct și poate promova. Însă mai e drum lung până la atingerea obiectivului”

Vali Velcea

–        are 38 de ani, s-a născut în Mehedinți

–        are 223 de meciuri în prima Ligă, doar la Timișoara și Gloria

–        a jucat 5 sezoane la Gloria, între 1999 și 2004

–        a marcat 3 goluri la Bistrița

 

Sebi Moga

-Are 40 de ani, s-a născut la Bistrița

– A adunat peste 200 de meciuri în Liga 1, la Dinamo, U Cluj și Gloria

– a jucat 30 de meciuri la Gloria în sezonul 90-91 și 5 în 2004

– a marcat 3 goluri pentru Gloria

sportulbistritean.ro

 | 693 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *