Moga ține tenisul în viață

– cel mai cunoscut antrenor de tenis de câmp din județ a concesionat terenurile
de la stadionul Gloriei și le-a refăcut la
standarde de calitate

Iulian Moga a reamenajat baza de tenis de câmp de la stadion și continuă dezvoltarea acestui sport în Bistrița.

Antrenorul a concesionat terenurile din incinta stadionului Gloria și a investit în modernizarea lor. Investiția a fost facută din buzunarul propriu, fără nici un alt sprijin din partea autorităților locale. Suprafața de joc a fost complet schimbată, fileele au fost înlocuite, gardul a fost înălțat. În plus, s-a montat o căbănuță cu rol de vestiar, dotată cu un frigider pentru băuturi răcoritoare.

La festivitatea de
deschidere au participat iubitori ai tenisului, politicieni si antrenori. Moga senior (tatăl lui Iulian) a fost și el prezent și a jucat câteva
mingi cu sportivii pregătiți de fiul său. Fostul antrenor
s-a declarat impresionat de realizările fiului său, pe care l-a inițiat de mic în tainele acestui sport. Invitații au marcat evenimentul cu șampanie și au jucat câteva partide amicale, în cinstea acestui proiect ambițios.

Se închiriază cu
20 de lei pe oră

Baza sportivă va fi folosită de copiii antrenați de Moga, însă iubitorii acestui sport pot închiria terenurile contra-cost. Terenurile (două de dublu și două de simplu) pot fi închiriate cu suma de 20 de lei, iar studenții vor plăti doar 17 lei pentru o oră de joc.

La aceasta oră, Iulian Moga antrenează aproximativ 30 de copii, iar cu o parte din ei are rezultate excelente pe plan național. În perspectivă, Moga vrea să organi-zeze un turneu național pe aceste terenuri, fiind primul de acest gen organizat în Bistrița.

 | 309 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On