Minifotbal, turneu final: Au revenit în cărți! Extratereștrii, victorioși în meciul 2! Costin de neoprit!

Bistrițenii au șanse de calificare în sferturile turneului final al Campionatului Național de minifotbal, după o victorie în meciul 2 din grupă.

Învinși de o echipă clujeană în prima partidă, Extratereștrii au jucat la totul s-au nimic în meciul 2, cu echipa lui Răzvan și Dani de pe Antena 1, Neața &Prietenii.

Sergiu Costin a fost motorul echipei bistrițene, trăgându-și coechipierii după el în multe momente ale jocului. De altfel, fostul campion al României a fost și cel care a marcat ambele goluri ale partidei, încheiată cu 2-0 pentru ai noștri. Mai întâi a prins un șut dintr-un unghi imposibil la o fază pornită de la Fizeșan, iar apoi a profitat de o greșeală în apărarea adversă la o minge primită de la Alex Rus.

Cu 2-0 la pauză, bistrițenii au încercat să țină de rezultat în partea secundă și au reușit cu ajutorul portarului Pasztor, decisiv în câteva situații și cu un arbitru vigilent, care a văzut bine un henț și a anulat un gol marcat de adversari.

Astfel, Extratereștrii așteaptă partida de sâmbătă dimineața, în urma căreia ar putea obține calificarea în sferturi. Ar fi un obiectiv îndeplinit iar tot ce-ar urma ar însemna un plus mare de performanță.

 Extratereștrii: Alin Ilies, Aurelian Pasztor, Doru Ilies, Cristian Pop, Alin Chibulcutean, Sergiu Costin, Abiel Deac, Adrian Nalati, Vasile Lup, Alexandru Rus, Florin Fizesan, John Runcan.

 | 494 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *