Minifotbal: Trei promisiuni, o certitudine! Mini-europenele bat la ușă, bistrițenii pot reprezenta România

Prezența celor de la River Plate în finala Cupei României, excelent organizată la Bistrița și sfertul de finală reușit de Extratereștrii Pokemoni la Finala Campionatului Național de minifotbal au stârnit ecou și la nivelul selecționatelor naționale. 3 jucători de la primele echipe din Campionatul Municipal de minifotbal, organizat de Baza Raoul, sunt în vederile primei echipe, în timp ce Bistrița are deja un reprezentant la Naționala “under 21”, care va debuta la sfârșitul acestei săptămâni la Campionatul European.

Florin Fizeșan – Extratereștrii Pokemoni, Sebi Rus – Raal și Ionuț Precup – River Plate au participat la sfârșitul săptămânii la Brașov la o selecție pentru naționala “mare”, alături de cei mai buni jucători de minifotbal din România. Aceștia au jucat pentru echipa Regiunii de Nord Est și au făcut-o foarte bine, după cum a declarat Raoul Borșoș, cel care i-a și însoțit la această acțiune organizată în premieră de Federație. Din cei 30 de jucători prezenți, Dan Cojocaru și Tudor Șimon vor alege un lot de 20, care vor încerca să își apere în Ungaria titlul european, cucerit anul trecut în Croația.

La “Under” 21, Cătălin Adrian Cucuiet de la Raal e deja la Oradea, acolo unde selecționata de tineret a României se află în cantonament pentru pregătirea Campionatului European, care se va desfășura în Cehia. La Praga, România va juca cu Croația, Bulgaria și Slovacia și “Iedu’ “ are toate șansele să debuteze în fotbalul mare, după un sezon excelent făcut pentru Raal.

“ Orice bistrițeanpoate reprezenta România. 30.000 de jucători de minifotbal legitimați la nivelul țării e o cifră impresionantă, dar cei doi ani de competiție la Bistrița au adus deja rezultate importante pentru orașul nostru. Sper să ne bucurăm împreună de meciurile echipei naționale și minifotbalul bistrițean să continue ascensiunea”, a declarat Raoul Borșoșpentru Sportul bistritean.

Campionatul Municipal de Minifotbal din Bistrița se reia în septembrie, numărul echipelor și jucătorilor înscriși fiind de la an la an tot mai mare.


 | 610 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *