Minifotbal: Summer Cup pe baza sportivă Raoul! Nu participi, nu existi in fotbalul bistritean!

Baza sportivă Raoul vă invită să participați la ediția a II-a a Summer Cup, la minifotbal, competiție ce se va desfășura în perioada 15-16 iunie, pe terenul sintetic al bazei. Competiția, la care vor participa 16 echipe, va începe sâmbătă la orele 14,00 și se va disputa în sistem eliminatoriu.

Iubitorii fotbalului bistrițean îi vor putea urmării în weekend pe foștii și actualii jucători ai Gloriei, precum și o serie de jucători care activează în campionatul județean. Și-au anunțat participarea Lucian Sânmărtean, Sergiu Costin, Adrian Nalați, Călin Albuț, Alin Chibulcutean, Sergiu Mândrean, Florin Măjer, Voicuț Florea, Răzvan Radu, Florin Å¢ârcă, Andrei Enescu, Florin Fizeșan, precum și majoritatea jucătorilor din liga a patra. Partidele vor fi conduse de doi dintre cei mai buni arbitri bistrițeni în activitate, Paul Tămaș și Călin Sângeorzan.

Programul competiției:

Vineri 14 iunie, orele 20,00 tragerea la sorți

Sâmbătă 15 iunie, orele 14,00-22,00 optimi

Duminică 16 iunie, orele 14,00-20,00 sferturi și  semifinale

                               orele 20,00 finala

                               orele 21,00 festivitate de premiere

Organizatorii vă garantează că veți putea urmări cea mai tare competiție de fotbal pe sintetic, care s-a organizat vreodată la Bistrița, pe lângă spectacolul fotbalistic participanții vor putea servi la barul și terasa bazei o cafea, un suc, o bere sau un vin de cea mai bună calitate.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 283 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *