Minifotbal: România,cu ochii pe Bistrița! Emoții azi la tragerea la sorți!

Bistrița e din nou în centrul atenției la minifotbal, după ce Raoul Borşoş a reuşit o nouă lovitură de imagine, aducând tragerea la sorți a turneelor regionale în oraşul nostru.

Patru oraşe, Ploieşti,Craiova, Arad şi Bistrița, vor găzdui în perioada 8-10 iunie turnee puternice, miza fiind una uriaşă, pe lângă calificarea la turneul final de la Alba Iulia din 6-8 iulie, câştigătoarele mergând în Champions League, cea mai puternică competiție inter cluburi la nivel european.

72 dintre cele mai bune echipe din România vor aştepta cu sufletul la gură tragerea la sorți de astăzi, 16 dintre acestea luptând pentru faimă şi glorie chiar în oraşul nostru.

 

Bistrița are şi ea trei reprezentante pe tablou, Extratereştrii, Raal şi Puf de Păpădie fiind echipele care şi-au câştigat meritat locul între cele mai bune din România, într-o competiție ce adună la start nu mai puțin de 1800 de echipe şi peste 20000 de jucători legitimați.

Tragerea la sorți de astăzi de la Hotel Metropolis, onorată de întreg Comitetul Executiv al Federației de minifotbal din România, cu preşedintele Ioan Onicaş din nou la Bistrița, se anunță una de mare anvergură, reprezentanții celor 60 de echipe din Campionatul municipal de minifotbal Bistrița fiind şi ei prezenți.

Evenimentul, organizat de Baza sportiva Raoul Arena, Primăria Bistrița şi Federația de minifotbal din România poate fi urmărit live pe facebook, pe pagina oficială a Federației de minifotbal, precum şi pe canalul de youtube al Federației, cu începere de la ora 19.00

 | 3.084 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. ALREADY WE ARE WORKING IN YOUR COUNTRY CUSTOMER .
  You can ask about our quality from our customer NERAMO DISTRUBTION – ROMANIA

  Dear Sirs,

  we just visited you over internet, And much glad to introduce ourselves as specialist manufacturers/exporter of Sports Wears & Soccer Uniforms & Handball Uniforms & Ice Hockey Uniforms & Baseball Batting Uniforms & Gloves & Basketball Uniforms & Rugby Uniforms & Hooded & T-Shirts & Polo Shirts & Fitness Equipments Offers .

  Currently , we are working some European company.
  We want to start business with your company .We are very interested in your company.
  Just we are waiting your green signal.

  Please give us chance to quote our best prices and highest quality and better services .

  Your positive buying interest will be highly obliged.

  If you have any question regarding our offer , please don’t hesitate to contact us.

  Best Regards
  Sabeel (Export Manager)

  AL-KARAM SB SPORTS
  NIZAMABAD ZAFARWAL ROAD
  SIALKOT-PAKISTAN.
  Tel:0092-52-3544443
  Fax:0092-52-3544443
  Cell # 0092-342-6761697
  Email:info@al-karamsports.net
  Website:www.al-karamsports.net

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *