Minifotbal: Raal se alătură Extratereștrilor la Turneul Final! Bistrița, cu două echipe la Galați!

Cele 24 de echipe de la Superliga de la Iași din weekend-ul trecut si-au disputat dreptul de participare la Campionatul Național, care va avea loc săptămâna viitoare la Galați.

Dacă Amigos Team și  FC Stone Team nu și-au putut depăși condiția de out-sidere, deși au lăsat o bună impresie la meciurile din grupă, vicecampioana Campionatului AJM Bistrița Năsăud, Raal, a avut din nou o evoluție excelentă, trupa lui Bogdan Mateescu reușind o nouă calificare istorică, a cincea din istoria bogată a acestei echipe.

Debutul a fost cu stângul, bistrițenii pierzând la loviturile de departajare cu gazdele de la Sporting Iași, deși Fizesan a avut în picior golul victoriei. A urmat o evoluție excelentă împotriva echipei patronată de Ana Maria Prodan, Raal învingând cu 3-0 pe MFC Ploiești, prin dubla lui Timiș si golul lui Suciu,iar victoria din ultimul meci din grupa contra celor de la D’Angelo București, a adus calificarea în optimile competiției.

Deși au urmat două eșecuri, sistemul de calificare la Campionatul Național le-a permis bistrițenilor să se califice la Galați, după un meci decisiv cu DDB Brașov.

Raal Bistrița va juca la Galați în perioada 10-13 iulie alături de campioana Extratereștrii, trupa lui John Runcan și Alex Rus fiind calificată direct, asta datorită coeficientului obținut de Campionatul Județean Bistrița Năsăud,  unul dintre cele mai puternice din țară.

Extratereștrii au de apărat titlul de vicecampioană a României, în timp ce Raal se poate mândri cu a cincea participare la un Campionat Național, dar și cu un loc 3 la Cupa României, rezultate care pot fi îmbunătățite la mijlocul acestei luni.

Superliga de la Iași a fost câștigată de revelația ACS Formare Pescărușul Tulcea, care a trecut în finală cu scorul de 2-1 de Belfoot Iași, echipă care  învinsese Raal-ul în optimi.

 | 929 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *