Minifotbal: Pokemonii și Rimini în luptă pentru Cupa României

Sistemul cu 64 de echipe calificate propus de Federația Romana de Minifotbal a permis județului nostru sa trimită doua echipe la turneul final ce se desfășoară zilele acestea in trei orase: Piatra-Neamț, Pașcani, Roman. Primele echipe din cele 16 grupe se vor califica in șaisprezecimi, Rimini-ul lui Goia și Pokemonii lui Alex Rus jucând azi meciurile decisive.

Calificată de pe locul trei in Campionatul Municipal, după o victorie de poveste in ultimul meci cu Extratereștrii, Rimini a fost repartizata in grupa L de la Piatra-Neamț, alături de VLD Transport (Vâlcea), VLD Focșani, AS.Annelice. După primul meci, jucătoriibistrițeni păreau favoriți la câștigareagrupei, golurile lui Spân si Mitrofan aducând victoria cu 3-1 în jocul cu VLD Transport.   A venit însă înfrângerea cu 1-5 in al doilea meci al zilei, cu cei de la Pașcani, care face ca ultimo lmeci din grupa sa fie decisive pentru calificarea in faza următoare.

Lotul echipei Rimini: Uilean, Moldovan, Pop, Cotut, Goia, Rob, Ciuculescu, Birlean, Spân, Tinis, Pandele, Trif, Moloca, Pasztor, Mitrofan.

Pokemonii, a doua echipă care ne reprezintă județul in Cupa României a căzut in grupa O de la Pașcani, alături de Pabo Team Pașcani, Black Team SuceavasiLin&Ema. Cu o înfrângere in primul meci cu cei de la Pabo Team Pașcani, 3-4 – gol primit in ultimele secunde de joc (au marcat Alin Moldovan-2, Abiel Deac), si o victorie la limita cu Black Team Suceava, scor 2-1 ( goluri Eradici si Covrig), Pokemonii stau la mana rezultatelor in ultima etapa a grupelor, un eventual success putând trimite echipa bistrițeană in 16-imi. Din lotul care a făcut deplasarea la Pașcani fac parte Pasztor, Alex Rus, Dradici, Covrig, Deac, Alin Moldovan, Bozbici, Gonczi, Rauca, Mare.

Începând din sferturile de finală, toate meciurile se vor disputa la Roman, câștigătoarea acestui turneu final urmând sa primească CupaRomâniei.

 | 787 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *