Minifotbal, Liga I: Raal câștigă derby-ul pe sintetic! Roxana ”“ Raal, capul de afiș al acestei runde!

Cel mai așteptat meci al Campionatului Municipal a oferit celor prezenți tot ce se putea vedea intr-un joc de minifotbal. Raal a început mai bine și s-a distanțat la 2-0. Tresărirea lui Cosneac, care a rezolvat de unul singur o fază a strâns scorul la 2-1 până la pauză.

Același Cosneac a ucis speranțele de revenire ale celor de la River Plate printr-o eliminare stupidă, trupa lui Mateescu profitând și câștigând în final la o diferență liniștitoare. Roxana și Extratereștrii Pokemoni, celelalte favorite la titlu au făcut scor în meciurile din etapă a 2 a, Shadows și NicMar Danci fiind prea mici pentru echipele lui Alex Rus și Goia. Lazio completează trio-ul echipelor cu maxim de puncte, jocul echipei lui Tigorean fiind în unele momente încântător. Bistrițenii continuă formă bună, Atletico Bistrița arată bine cu noile achiziții, iar Vikingii și Leoni și-au împărțit punctele frățește, intr-un meci pe muchie de cuțit.

Energoplast și Comelf au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum, primii având câștig de cauză după mai multe răsturnări de scor. Roxana-Raal e capul de afiș al acestui week-end, cele două echipe fiind pe podium sezonul trecut.

Iată rezultatele etapei a 2 a și programul etapei din acest weekend: Energoplast-Comelf 5-4, Roxana-NicMar Danci 9-3, Raal-River Plate 5-2, Extratereștrii Pokemoni-Shadows 10-3, Chelsea-Lazio 4-6, Blanco-Atletico 4-10, Vikingii-Leoni 3-3, Teraplast-Bistritenii 3-7.

Etapa a 3 a, sâmbătă, 26 septembrie: ora 16 Leoni-Energoplast, ora 17 Roxana-Raal, ora 18 Bistritenii-NicMar Danci, ora 19 River Plate-Blanco, ora 20 Extratereștrii Pokemoni-Atletico Bistrița.

Duminică, 27 septembrie: ora 20 Lazio-Teraplast, ora 22 Comelf-Vikingii. Toate jocurile se dispută pe Bază Raoul, de lângă Kaufland.

 | 558 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *