Minifotbal, Liga I: Extratereștrii Pokemoni, fotbal din altă galaxie!

Derby-ul etapei și al Campionatului Municipal de minifotbal dintre liderii la zi, Extratereștrii Pokemoni și ocupanta locului secund, Raal, a strâns din nou la Baza Raoul peste 400 de spectatori.

Disputat pe o ploaie torențială, meciul a început practic de la 1-0 pentru lider, Fizeșan speculând o greșeală copilărească a portarului Mărghidan. Raal a dat impresia că poate întoarce rezultatul și a controlat jocul, dar ratările lui Iușan sau Miholca nu au adus nimic pe tabelă.

Egalarea a venit totuși din piciorul lui Sebi Rus și trupa lui Mateescu începea să spere. A intervenit însă experiența unor jucători care au făcut istorie în primele ligi și Costin, Chibulcutean, Cristi Pop sau Adi Nalați au dat drumul la joc. Ultimul a și marcat pentru 2-1 și mecanismul Raal-ului s-a dereglat.

John Runcan, Abiel Deac sau Duțu Dradici au adus determinare la Extratereștrii și golul de 3-1 a venit parcă firesc, deși Raal s-a străduit, și pe alocuri au și reușit, să fie la înălțimea derby-ului. S-a terminat 3-1 pentru Extratereștrii, scor care pare să liniștească definitiv lupta pentru titlu.

Raal: Ureche, Marghidan, Hondrari, Cucuiet, Mușină, Recean, Blaji, Conon, Contofan, Miholca, Iușan, Rus Sebastian. Extratereștrii Pokemoni: Ilieș, Pasztor, Runcan, Rob, Rus Alex, Deac, Pop, Costin, Chibulcutean, Fizeșan, Dradici, Nalați.

 | 513 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *