Minifotbal: Extratereștrii atacă turneul final al Campionatului Național!

A fost Cupa UEFA, acum urmează  Liga Campionilor! Aceasta ar fi interpretarea competițiilor pe sintetic, la care bistrițenii se pricep de minune. River Plate a prins finala Cupei României după un parcurs foarte bun în turneul final de la Bistrița, acum e rândul Extratereștrilor, în turneul final al Campionatului Național, adică întrecerea numărul 1 din minifotbalul românesc.

Calificată după un turneu zonal la Roman, echipa bistrițeană pleacă joi la Deva, acolo unde se joacă două dintre cele 4 grupe ale competiției, celelalte două desfășurându-se la Hunedoara. Practic, 16 echipe își dispută ultima fază a competiției și, dintre ele, finalistele se vor califica în Champions League. E pentru prima dată când această competiție pe sintetic are finalitate europeană.

Însă obiectivul echipei noastre e să iasă din grupă. O grupă grea, cu o echipă tare din Cluj (Bentel Sistem), una din București condusă de vedeta Dani Oțil (neața) și echipa gazdelor, BMW Deva. În ordinea aceasta, primul meci e programat vineri la 15.00, al doilea seara la 20.00, iar ultimul sâmbătă dimineața. Primele două echipe ies din grupă și vor juca în sferturile de finală.

Extratereștrii sunt susținuți și de această dată de firma Runcan Construct, iar  cazarea e decontată de federație pentru toate cele 16 echipe.

Lotul deplasat e cam același din campionat, format din mulți jucători de la FC Bistrița. Va lipsi Măjer, dar în locul lui intră Cătălin Bucur. Portari sunt Alin Ilieș, Pastor și Doru Ilieș, iar în teren vor juca Alex Rus, Cr. Pop, Costin, Chibulcutean, Lup, Nalați, Runcan, Fizeșan și Deac.

 | 672 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *