Minifotbal, Cupa României: Bistrița se împarte în 5! Vezi cu cine, unde și când joacă bistrițenii!

River Plate, Muncelului, Roxana, Vikingii și Raal și-au aflat aseară adversarii din grupele preliminare ale Cupei României, competiție ce debuteză vineri pe 6 terenuri din orașul nostru. Cele 64 de echipe rămase în cursa pentru trofeu au fost împărțite în 16 grupe de câte 4, urmând ca din șaisprezecimi sistemul să fie eliminatoriu.

Sorții au fost duri cu Muncelului, echipa lui Ivan având de înfruntat echipe din campionate de tradiție. Echipa bistrițeană va evolua pe terenul Lic. Cu Program Sportiv în grupa I, vineri de la ora 10 cu Electromureș Tg. Mureș și de la ora 16 cu Glissando Timișoara , urmând ca sâmbătă să joace împotriva celor de la Marcă Înregistrată Sibiu.

Nici Vikingii nu au nimerit tocmai bine, grupa G de pe Baza Sportivă Alex fiind una grea. Echipa fraților Someșan va da piept cu trupa lui Å¢ălnar, RMC 24 Alba Iulia, vineri de la ora 17.00, dar și celelalte două jocuri, vineri de la 13.00 cu Boromir Rm. Vâlcea și sâmbătă de la 11.00 cu Nordyc Boys Baia Mare fiind adevărate teste pentru echipa bistrițeană, aflată la debut într-o fază superioară.

Roxana, echipă care e deja o prezență constantă în Cupă, joacă în grupa P cu două vecine de județ: Safety Group din Cluj, vineri de la ora 14.00 pe terenul de la Gen. 1 și Sporting Vatra Dornei tot vineri dar de la ora 19.00 pe baza din incinta Liceului Gr. Moisil. Ultimul meci cu Green Garden Odobești – Vrancea poate fi cel decisiv pentru calificare, sâmbătă de la ora 12.00, tot la Lic. Gr. Moisil.

Raal și-a stabilit “ cartierul general” tot la Lic. Gr. Moisil. Enjoy Craiova, vineri de la 11.00, VLD Transport Baia Mare, vineri de la 15.00 și Lexus Zalău, sâmbătă dimineața de la 9.00 sunt adversarii pe care trupa lui Mateescu trebuie să-i învingă, dacă vrea să repete isprava de anul trecut de la Zalău.

River Plate pornește ușor favorită în grupa M, Baza Raoul fiind terenul pe care trupa lui Coșneac își va disputa meciurile din grupă. Roșu Deva, vineri de la 12.00, Progresul Bucecea, vineri de la 17.00 și Ary Roby Buftea sâmbătă de la 10.00 vor fi cu siguranță meciuri care vor suscita mult interes.

De altfel, jocurile de pe toate terenurile se anunță interesante, majoritatea echipelor venind la Bistrița cu intenția clară de a câștiga, numărul mare de membri care însoțesc delegațiile echipelor spunând totul despre interesul în jurul acestui eveniment.

Vineri se va juca fără întrerupere de la ora 9.00 până la ora 21.00, urmând ca sâmbătă de la 14.00 să înceapă meciurile eliminatorii.

 | 512 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *