Mihai Sărmășan despre snooker: S-a stabilit careul de ași de la Crucible

Semifinalele Campionatului Mondial de Snooker ediția 2017 au fost stabilite. Astfel, în primul duel îi vom vedea față în față pe liderul mondial și deținătorul trofeului de anul trecut Mark Selby care îl va înfrunta pe ocupantul locului 4 în ierarhia mondială, chinezul Ding Junhui, într-o reeditare a finalei din 2016.
 
În cea de-a doua semifinală, veteranul John Higgins îl va întâlni pe englezul Barry Hawkins. În sferturile de finală Selby și Higgins au avut parte de dueluri care le-au fost la îndemână, englezul tracând lejer cu scorul de 13-3 de Marco Fu în timp ce scoțianul John Higgins s-a impus cu scorul de 13-6 în fața lui Kyren Wilson, locul 14 în clasamentul mondial.
 
Celelalte două sferturi de finală au fost ceva mai echilibrate, Ding Junhui câștigând cu 13-10 în fața favoritului local Ronnie O'Sullivan, în timp ce Barry Hawkins l-a învins cu scorul de 13-9 pe Stephen Maguire.  
 
Premiile totale la această ediție a Campionatului Mondial însumează 1 750 000 de euro, în timp ce învingătorului îi vor reveni 375 000 de euro, finalistul încasând 160 000 de euro. Câștigătorii din semifinale se vor stabili după sistemul cel mai bun din 33 de frame-uri, finala disputându-se într-un număr de maxim 35 de frame-uri.                              
 
MIHAI  SÄ‚RMÄ‚ȘAN
 | 731 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *