„Mi-aș vinde un organ pentru Gloria”. Vezi ce-a mai zis Pădureanu la Corner

Președintele Gloriei a vorbit în emisiunea “Corner” , aseară la As-TV, despre situația în care se află Gloria în acest moment, despre banii împrumutați de la soția lui Mircea Sandu și despre datoriile pe care le are către angajați.

Jean Pădureanu a venit la “Corner” fără invitații speciale. A înțeles din prima că bistrițenii au nevoie de mesaje directe din partea lui, nu prin intermediul presei centrale. Și a răspuns la toate întrebările, chiar dacă unele i-au fost incomode. De pildă, întrebat dacă ar mai lua o dată bani împrumut de la Lise Sandu, președintele a răspuns: “Bineînțeles, chiar vineri o să mă duc și o să-i cer o sută de mii” De asemenea, a răspuns tuturor celor care au sunat, deloc puțini pentru o emisiune în direct.

Toate mesajele oamenilor au fost pozitive, de încurajare, spre deosebire de cele care circulă pe internet și sunt în mare negative la adresa Gloriei. Telespectatorii i-au urat succes în demersul lui de a promova echipa în Liga 1, iar președintele i-a asigurat că ar face orice, “chiar mi-aș vinde inima, sau un organ, ca echipa să promoveze din nou. Pădureanu le-a dat asigurări și angajaților din club că-și vor primi banii până de sărbători, recunoscând că de când e el conducători nu au fost restanțe salariale atât de mari, de 3-4 luni. “E foarte important să le dau jucătorilor ceva pâna la concedii și o să fac tot ce pot ca să le dau”, a mai spus nea Jean, cu un optimism debordant pentru un om la vârsta și cu problemele lui.

Vezi aici emisiunea de aseară.

 

 

 | 533 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *