Merită să pariezi pe scor exact la fotbal?

De câte ori ai pariat pe scor exact și câți pariori cunoști care joacă acest tip de pariu? Este evident că această opțiune de pariu nu este deloc populară în zilele noastre, deoarece pentru a realiza profit cu o astfel de abordare este nevoie de foarte multă disciplină – capitol la care, din păcate, majoritatea pariorilor nu stau deloc bine. Ironia sorții este că deși majoritatea celor care tatonează cu fenomenul joacă bilete cu cote exagerat de mari și speră să dea lovitura peste noapte, foarte puțin aleg să mizeze pe scor exact la meciurile de fotbal.

Dacă vrei să joci 4 sau 5 scoruri pe un bilet, probabil nu merită să pariezi pe scor exact la fotbal, însă dacă vrei să pariezi pe scoruri în mod individual, respectând o strategie de money management și investind suficient timp în analizarea campionatelor și partidelor, poți spera să realizezi profit pe termen lung.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de pariu este că piața în sine, îți oferă o colecție de scoruri, dintre care, în mod evident, numai unul singur va fi cel câștigător. Un pariu pe scor exact poate fi comparat cu un pariu pe o cursă de cai sau pe o cursă de Formula 1, însă spre deosebire de aceste sporturi, rezultatele finale ale meciurilor de fotbal pot fi anticipate raportat la cotele oferite. Adică, spre exemplu, dacă tu te hotărăști să pariezi numai pe scorul alb, 0-0, vei avea nevoie de aproximativ 1 pariu câștigător din 9 pentru a avea o balanță pozitivă, în cazul în care joci o miză fixă pe fiecare pariu. Dacă abordezi o strategie progresivă, cum ar fi Fibonacci sau chiar metoda profitului fix, câștigurile tale ar trebui să fie mai mari decât dacă alegi varianta clasică.

 

 

Cert este că rezultatele tale vor depinde în mare măsură de silința pe care ți-o vei da atunci când îți faci temele. Spre exemplu, în turul sezonului normal de Liga 1 2017-2018 s-au jucat 154 de partide, dintre care 41 s-au încheiat cu victoriile gazdelor la zero, iar 31 s-au soldat cu victoriile oaspeților fără gol primit. Acest lucru înseamnă că 46.75% dintre cele 154 de meciuri s-au încheiat cu victorii la zero. Da, adică aproape jumătate din numărul total de partide. Bineînțeles, cele mai întâlnite scoruri au fost 1-0, 2-0, 0-1 și 0-2. Urmărind statistici din fotbal vei identifica tipare ce te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pe termen lung.

Cheia este însă ca tu să ai conturi deschise la mai multe agenții de pariuri sportive online de top pentru a putea juca de fiecare dată acolo unde găsești cele mai bune cote pentru pronosticurile vizate. Acestea sunt agențiile licențiate în România la ONJN care sunt recomandate de specialiști:

  • Operatorul Betfair este recomandat în special pentru platforma de Betting Exchange, care se bucură de flexibilitate nelimitată și de cote foarte bune pe care chiar tu însuți le setezi.
  • Agenția de pariuri sportive Betano îți furnizează zilnic cote foarte mari pentru câteva meciuri la care comisionul casei este de 0%, iar de pe mobil sau tabletă poți paria prin comandă vocală.
  • Casa de pariuri online Unibet dispune de o ofertă extrem de vastă, bogată în tipuri de pariuri și cu piețe extinse, cum ar fi spre exemplu pariurile cu Handicap Asiatic la goluri, rezultat final, cornere etc.
  • Operatorul Netbet se remarcă prin oferta bogată de pariuri live, care este acompaniată de transmisiuni live video și de funcția de cash out, care îți permite să închizi pariule cu totul sau pe partea de miză dorită.
  • Agenția Sportingbet dispune de o interfață modernă, rapidă și bine pusă la punct, dar și de numeroase oferte semi-permanente pe care le poți revendica în mod regulat.

Urmărește recenziile acestor agenții realizate de către cea mai mare comunitate de pariori de la noi din țară pentru a afla toate dedesubturile acestor case de pariuri sportive online la care poți juca 100% legal și fără nici un fel de risc cel puțin până în 2026.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Publicitate

 | 2.262 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *