Melinda Lăzăroi, suportera înfocată a Barcelonei

Melinda Lăzăroi are 23 de ani, este pasionată de design vestimantar și este suporteră a Barcelonei. Se uită la meciuri împreună cu prietenul său, care a jucat în prima ligă din Siria.
 

„Îmi plac fotbaliștii italieni„. În general, îi plac fotbaliștii italieni, pe care îi consideră sexy. Cel mai bun jucător din lume este, după părerea Melindei, argentinianul Lionel Messi. „Îi place foarte mult cum joacă, face spectacol la fiecare meci. Prietenul meu, Akari Wasim, a juact fotbal în prima Ligă din Siria și  mă mai duce la meciuri cateodată. Echipa al cărei joc m-a impresionat cel mai mult este FC Barcelona„ spune Melinda.
 

 

Sportivă încă de mică. Melinda a practicat sportul încă de mică. A făcut cinci ani de dansuri moderne și balet la Școala de Arte. „Cel mai mult îmi place dansul contemporan și streetdance-ul, am făcut și fitness, aerobic și stepdance dar și înot și baschet„ declară fata care în 2009 a participat la Miss Bistrița, concurs despre care spune că a fost interesant și că a reprezentat o experiență plăcută pentru ea.
 

 

Visează să ajungă designer. Deși a făcut un curs de modelling și a participat la Miss Bistrița, Melinda își dorește cel mai mult să facă carieră în design vestimentar, domeniu în care a început să lucreze deja, realizând o rochie de epocă pentru Festivalul Shakespeare dar și mai multe rochii pentru baluri. „Designerii mei favoriți sunt John Galliano și Betsey Johnson.Din România, îmi plac Tina Olaru și Anca Rihor. Îmi place foarte mult designul vestimentar…visul meu e sa ajung designer„ spune Melinda, care în prezent lucrează la o firmă de consultanță în accesare fonduri europene și face Masteratul de Administrarea Afacerilor din cadrul UBB Cluj.

 

Augustin Danci

 


 | 829 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *