Medicii au operat-o pe Maria: „Nu are cancer la sân” (UPDATE)

Lucian Sânmărtean trece prin unul din cele mai grele momente din viață. Soția lui, Maria, e suspectă de cancer la sân. Mijlocașul lui FC Vaslui a declinat din acest motiv și convocarea pentru turneul cu echipa națională din Antalya.

 
 
Totuși, fotbalistul a ținut să precizeze că abia azi la afla un răspuns legat de acest subiect. "Maria va face azi un ecograf. Până acum nu e nimic sigur, are doar un simplu ganglion, care putea să apară din orice alt motiv. E posibil să fie și cancer la sân, dar până ce va face un ecograf e o simplă speculație. Din păcate s-a speculat prea mult înainte să fie ceva sigur. Nu știu cine a lansat această informație sau din ce motiv, dar pentru moment vreau să o dezmint. Mă rog la Dumnezeu să nu se adeverească ce a scris presa", a spus Sânmărtean pentru www.prosport.ro
 
 
 
UPDATE: Lucian Sînmărtean răsuflă ușurat după vizita la doctor: ”Soția mea nu are cancer la sîn. Medicii de la Institul Oncologic din Cluj ne-au spus că e vorba doar de un chist mamar apărut din cauza alăptării. Chistul i-a fost extirpat azi, iar intervenția a durat 15 minute. Soția e bine, azi va fi externată, dar peste noapte rămînem la Cluj și plecăm mîine dimineață", a precizat pentru GSP.ro Lucian Sînmărtean.
 
 
sportulbistritean.ro
 | 168 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *