Meciuri amicale: Seria I din Liga a 5-a pare mai echilibrată! Budac ”“ Matei 4-1 (1-0).

FC Budac, aflată la 8 puncte de poziția a doua, care asigură promovarea în Liga a 4-a, speră în continuare că returul îi va aduce victoriile de care are nevoie pentru indeplinirea obiectivului. Cu un loc format din localnici și din juniori care au cochetat cu loturile Gloriei, care acoperă toate posturile, ( Bobby Baniai, Florin Carabet, Sebastian Cleja, Marius  Colcer, Adrian Georgita, Denis Haidar, Cristian Ivas, Florin Moldovan, Silviu Pătrășcan, Daniel Pop, Dănuț  Pop, Ionel  Pop, Iulian  Pop, Marian Sigheartau, Andrei Tibian, Daniel Coman, Alexandru Danciu, Alexandru Lăcătuș, Florin Lăcătuș, Cristi Moldovan, Sorin Puțura, Valer Roșca, Adrian Rotariu, Alin Ursa), echipa din Budac se bazează în continuare pe sprijinul financiar al primarului Simionca, care le asigură arbitrajele și transportul. dar așteaptă și implicarea lui Codruț Boloș, omul care a ținut echipa în liga a 4-a.

De partea celaltă, deși e mai bine clasată, echipa din Matei nu are obiectiv promovarea, dar, prin vocea președintelui Gyula Biro, spune că dacă se vor clasa pe unul din locurile care asigură acest lucru, vor încerca să joace și în Liga a 4-a, mai ales că în comuna Matei există copii cu care s-ar putea face și 2-3 echipe de juniori. La fel ca și la Budac, primăria plătește arbitrajele și transportul, familia primarului Vasile Encean ajutând și la partea de organizare, acolo unde soția acestuia, Dorina Encean, îndeplinește rolul de asistentă medicală la jocurile de acasă.

Lotul Voinței Matei: Novaly Sandor, Vasile Raț, Iancu Rostas, Gyula Biro, Robert Darlaczi, Andras Biro, Florin Oltean, Istvan Eke, Florin Mic, Orban Mihaly, Istvan Nagy, Johann Încer, Alpar Biro, Levente Darlaczi, Ioan Saboslay.

Returul Ligii a 5-a va începe în data de 30 martie, meciurile fiind programate de la ora 16.

 

sportulbistritean.ro

 | 336 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *