Meciuri amicale: Gloria 2 s-a distrat cu Dumitra: 10-1!

Terenul 2 din incinta stadionului Jean Pădureanu a găzduit  în acest week-end partida de pregătire dintre echipele de liga a 4-a Gloria II și Dumitra. Formă bună a lui Radu Răzvan, și prezența în teren a câtorva jucători care se pregătesc cu prima echipă a făcut ca scorul să capete nuanțe de handbal. Prima repriză a fost de coșmar pentru Dumitra, cele 8 goluri primite plus alte ratări făcând ca mulți să se întrebe dacă acest meci merita să se joace. Odată cu schimbările făcute de Partiu și Cârstea în partea a doua a jocului, oaspeții au echilibrat jocul și au limitat proporțiile dezastrului, într-un meci în care cele două bănci tehnice au folosit echipele:

Gloria II: Uilean, Echim, Bolbos, Jarda, Câmpean, Peica, R. Radu, C. Bucur,  Matiș, Susu, Platon. Repriza a doua au mai intrat: Bodiu, Balatici, Patca, Moț, Vălean, Sebi Rus, Cilian, Rebrisorean.

Dumitra: Ilieș, Bugnar, Monorean, Cristurean, Chiciudean, Pavel, Morariu, Uță, Târnovan, Trif, Roman. Au mai jucat Andronesi, Frisan, Beșa.

George Bor, conducătorul celor de la Dumitra, a pus înfrângerea pe seama faptului că au lipsit 3-4 jucători, plus plecarea lui Iusan la FC Bistrița.

Golurile echipei Gloria II au fost marcate de Radu Răzvan – 4, Susu – 3, C. Bucur, Sebi Rus și Rebrisorean, în timp ce pentru echipa din Dumitra a punctat Frisan.

Meciul a fost arbitrat de Marius Pop, ajutat de Marius Lazăr și Gabi Garstea.

sportulbistritean.ro

 | 201 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *