Meci de 6 puncte la Ploiești, Astra – Gloria, ora 18.00, GSPTV

 

Gloria intră astăzi în partea a doua a campionatului, cu un meci foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării. Partida cu Astra, programată inițial la finalul anului trecut, dar amânată la pachet cu toată etapa a 19-a va fi una de 6 puncte, între două echipe despărțite de un singur punct și amenințate cu Liga a doua.
 
Bistrițenii știu că fiecare punct contează și echipa lui Pădureanu s-ar declara mulțumită și cu un egal din jocul de astăzi. "Fiecare joc va fi extrem de dificil, fiecare punct va conta. Ne așteaptă un meci foarte greu la Ploiești, mai ales că este și primul. Sper să începem bine și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv", spune președintele Gloriei. Acesta a avut, ca întotdeauna, câteva cărți mari în mânecă pe finalul perioadei de transferări.
 
Cu toată criza de atacanți, Pădureanu i-a legitimat săptămâna trecută pe Bâlbă și Ilie Iordache. Primul va încerca să revină la forma de la Poli iași, al doilea să ne convingă de valoarea lui, după tot scandal creat în jurul său și al echipelor care și l-au disputat, Pandurii și Dinamo. Aceștia se adaugă lui Simone Cavalli în atacul lui Manea, un italian cu experiență în fotbalul mare. Și Astra a reușit o campanie bună de achiziții, însă numele cel mai important adus la Ploiești, N Doye, nu se va afla pe lista primilor 18, fostul dinamovist fiind accidentat.
 
Gloria, formația probabilă: Albuț – Achim, Năstase (Fagner), Szukala, Cafasso – Mărginean – Keita, Anton, Băjenaru, C. Petre (D Agostini) – Cavalli
 
Partida va începe la ora 18.00, va fi transmisă pe GSP TV și va fi arbitrată de o brigadă condusă de Marius Avram la centru, ajutat la cele două margini de Mircea Orbuleț și Iulian Radu. 
 
Adrian Linca
 | 429 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *