Marius Gotea și Lavinia trăiesc iubirea în alb și roșu (FOTO)

 

Marius Gotea este unul dintre cei mai buni mijlocași din fotbalul județean. A jucat câțiva ani și în Liga a III-a, la Livezile și la Cisnădie (unde a fost antrenat de Marin Tudorache – fostul antrenor al Jiului în Liga I)iar apoi, din cauza accidentării, a venit acasă, din nou la Livezile. După desființarea echipei, s-a transferat la Lechința și acum joacă la Cetate.

Și cum majoritatea fotbaliștilor au lângă ei femei frumoase, Marius nu se dezminte nici el la acest capitol. El și Lavinia Alexandra formează unul dintre cuplurile din fotbalul județean și trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Marius Gotea e, de aproape doi ani, nedespărțit de frumoasa sa iubită, care i-a furat inima la un meci al Gloriei. Cei doi sunt împreună tot timpul și nu ascund acest lucru. Și-au petrecut împreună cele mai importante momente din ultimii doi ani.  Cum era și normal, femeia care i-a furat inima este și ea microbistă și trăiește intens meciurile echipei lui Marius Gotea.

Un cuplu de dinamoviști convinși, vara trecută, cei doi au fost împreună pe Național Arena, la meciul pe care Dinamo l-a disputat în compania „extratereștrilor„de la Barcelona. Revelioanele, vacanțele la munte sau weekenduri la cabane, sunt doar câteva dintre momentele romantice pe care le-au petrecut cei doi împreună. Momente de la care nu lipsesc aproape niciodată prietenul lui Gotea, Vlad Apostolache și iubita sa, Ioana șipe care le împărtășesc apoi și cu prietenii, pe rețeaua de socializare Facebook.

 

sportulbistritean.ro

 

 

 

 


 | 1.836 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *