Marius Berbecar a așteptat 23 de ani medaliile din 2015! Și au venit la un an după ce a plecat de la Bistrița

Marius Berbecar s-a transferat anul trecut la Steaua, sătul de promisiunile neonorate ale bistrițenilor. Și are un sezon de excepție, după 23 de ani de gimnastică, 22 doi cu legitimație de Bistrița. Prosport.ro a realizat un interviu eveniment cu cel mai bun gimnast român, medaliat acum câteva zile la Baku.

Anul 2015 este anul lui Marius Berbecar în gimnastica românească. Bistrițeanul a devenit întâi viceampion continental  la paralele la Campionatul European de la Montpellier, ca după o lună să urce încă o dată pe podium la prima ediție a Jocurilor Europene de la Baku, unde a cucerit bronzul, la același aparat.

Medalii pe care bistrițeanul le-a așteptat cu răbdare 23 de ani, timp în care a renunțat la sport, a revenit, a trecut peste accidentări, a reluat de nenumărate ori totul de la zero, dar a luptat tot timpul pentru visul său, acela de a urca într-o zi, pe podium, la individual. Marius, unul dintre performerii României în Baku, a vorbit pentru ProSport, despre cum îl motivează aceste rezultate, obiectivele cu care s-a întors în sală după Londra, când dorea să se retragă și schițează cea mai bună echipă din gimnastica românească din care i-ar fi plăcut să facă parte.

Vezi continuarea AICI!

 | 1.363 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *