Mărișelu, de neoprit

Heniu Prundu Bârgăului nu a reușit să încurce liderul în derby-ul acestui tur de campionat și Voința Mărișelu se distanțează la 7 puncte, în fruntea clasamentului. Cele două echipe au oferit un meci încrâncenat dar, totodată, extrem de spectaculos, la capătul căruia formația lui Șomotecan s-a impus cu 4-3. A fost o primă repriză săracă în fotbal dar bogată în dueluri tari, la limita regulamentului. Bârgăuanii au deschis scorul în minutul 14, prin Horga, reușind să mențină avantajul până la pauză. Mai mult, la reluare, Chifa majorează scorul, după o cursă pe stânga, finalizată cu un șut în vinclu, la colțul scurt (2-0). În minutul 53, Ruscău întârzie repunerea mingii la centrul terenului, ia al doilea galben și este eliminat. Oaspeții profită repede și Alin Moldovan marchează pentru 2-1, în minutul 60.

Finalul de meci avea să fie unul nebun, interzis cardiacilor. În numai 6 minute,
s-au marcat trei goluri. Bârgăul s-a văzut egalată prin golul lui Ilieș, dar a preluat din nou conducerea, prin același Horga. Echipa lui Dosan a cedat pe final, cu încă o eliminare, a lui Ciurea și cu două goluri primite din faze fixe, marcate de Pralea și Ilieș. Eliminarea lui Alin Pop n-a mai contat și Mărișelu arată într-adevăr că bate tot, obținând a 11-a victorie din tot atâtea etape.

A fost un meci în care Heniu a arătat ca o echipă care și-a dorit foarte mult victoria, a avut-o la discreție mai mult de jumătate de meci, a luptat până pe final, dar a pierdut. De cealaltă parte, Mărișelu a demonstrat că își merită locul în clasament, fiind o echipă care poate reveni în orice situație, cu jucători tehnici care pot schimba soarta unui meci. Centralul Ciobănică a condus destul de bine un meci tensionat, deși multe dintre deciziile sale au fost contestate.

Heniu Prundu Bârgăului: Rebrean; Ciurea, Anton, Ruscău, Cornel Pop, Halostă, Marc, CHIFA, Rogna, HORGA, Nagy. Au mai intrat: Matei, Dodea

Voința Mărișelu: Cămărășan; Rogna, Șomotecan, MUSCAR, Hondrari, Alin Pop, Mușina, Alin Moldovan, Florin Moldovan, Tidor, FODOR. Au mai jucat: Babuțan, ILIEȘ, PRALEA

Arbitri: Ciobănică – Ungur, Horți.

Observator: Gh. Șușnescu

 | 327 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On