Maria Pântea Ciobănică, operată pe cord deschis în urma unui infarct

Antrenoarea de atletism Maria Pântea Ciobănică trece prin momente grele.  A făcut un preinfarct la sfârșitul săptămânii trecute, apoi un infarct în noaptea de duminică spre luni. Medicii bistrițeni au decis să o trimită la Cluj, unde a fost operată mai bine de 3 ore pe cord deschis. După ultimele informații, starea ei este stabilă în acest moment.

Maria Pântea, căsătorită cu arbitrul de fotbal Daniel Ciobănică, are 43 de ani și este antrenoare la Clubul Sportiv Municipal. A fost campioană europeană la 800 de metri în anii 80, ani în care se bătea cu Doina Melinte pe această distanță. 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud și colegii din lumea sportului sunt alături de fosta mare campioană  în suferința prin care trece, pricinuită de problemele de sănătate cu care se confruntă, urându-i însănătoșire grabnică și revenirea cât mai repede în activitatea sportivă unde s-a remarcat prin rezultatele naționale si internaționale obtinute.

sportulbistritean.ro

 | 897 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

1 Comment

  1. Nu in anii 80 greșit .Nu am început încă atletismul in1980 .Am fost Campioana Europeană de junioare in 1985 In1989 am făcut un an la la Stinta Bacău . Mulțumesc .

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *