Manea:„Jucăm cu burta goală. Am adus bani de-acasă, nu mai știu ce să fac”

 

Antrenorul Nicolae Manea s-a arătat extrem de supărat după egalul Gloriei cu Gaz Metan Mediaș. Însă nu pe rezultat sau pe jocul echipei, ci pe situația disperată în care se află clubul. Iată ce a declarat Manea: 

“Am fost foarte aproape de 3 puncte, după un meci bun. Am întâlnit o echipă cu jucătorivaloroși, dar azi noi am fost mai buni. Am pierdut nemeritat, n-am ce să le zic jucătorilor.

Sunt anumite probleme pe care oanenii din oraș nu le cunosc. Avem jucători neplătiți de 2 ani de zile. Cu burta goală am jucat, cu burta goală jucăm și acum. Mă gândesc foarte serios dacă să mai rămân sau nu, foarte serios. Jucătorii au avut  caracter, au jucat. Eu sun mâhnit pentru ei, că  vine un arbitru de ăsta, care nu vede ofsaid și strică toată munca lor.

Am aduns bani de acasă, am făcut tot ce mi-a stat în putință dar nu știu ce să mai fac. Am respect față de oraș, dar mă gândesc foarte serios dacă să mai rămân, dacă nu mă compromit și eu. Să nu creadă lumea că m-am îmbogățit că n-am luat nici un ban de când am venit. La acest meci n-am avut nici o primă promisă, nici nu s-a comentat măcar despre așa ceva"

sportulbistritean.ro

 | 599 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *