Manea:”Avem încă probleme cu banii”. Ce zice despre noile achiziții

Antrenorul formației Gloria Bistrița, Nicolae Manea, se declară mulțumit de stagiul de pregătire efectuat în Austria, unde echipa sa mai are de disputat două partide amicale, iar vineri va reveni în România.
 

"Așteptăm cu încredere începerea campionatului. Avem încă probleme cu banii, nu știm ce va fi, dar eu sper să se rezolve. Noi ne vedem de treabă, ne pregătim… Sigur, dacă situația materială va fi la fel de precară ca anul trecut nu văd prea mari șanse de supraviețuire", a spus Manea la Radio GSP.

Tehnicianul bistrițenilor își pune mari speranțe în Florin Bratu, fotbalist achiziționat de Gloria în această vară, după ce și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș: "Florin e un jucător pe care eu îl știu, am fost cel care i-a vorbit despre el lui Mircea Lucescu, i-am spus că există un copil la Rapid II cu niște calități extraordinare. Nu întîmplător a ajuns la Galata, în Franța apoi. E adevărat că la Mediaș nu s-a acomodat, nu s-a pliat pe sistemul lor, dar sperăm să își revină la noi. Bratu e un tip care are calități prin care se poate impune. Nu cred că și-a spus ultimul cuvînt. Va avea tot sprijinul meu la Bistrița".

Despre jucătorii care l-au impresionat în acest stagiu de pregătire, Manea spune: "Sper că  se vor integra și vor arăta că au valoare. Avem un închizător, Romario, un tip foarte agresiv, cu capacitate mare la efort, avem un mijlocaș stînga, Markisio, care va crește foarte mult. La fel și Layo, care a jucat la Botafogo, atacant".

sportulbistritean.ro

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *