Manea: ”žNe chinuim! Va fi foarte greu în asemenea condiții”

 

Antrenorul Nicolae Manea e mulțumit de cantonamentul din Antalya, chiar dacă reyultatele nu l-au satisfăcut. „Rezultatele n-au fost cele mai bune, dar nu-mi fac probleme. Am încercat să folosesc toți jucătorii din lot, să le dau șansa să joace. Mă așteptam la mai mult de la cei tineri.

Dar, una peste alta, a fost un cantonament bun”, spune tehnicianul. Însă nu la fel de mulțumit e de condițiile pe care le-a găsit acasă și mai ales de perspectivele sumbre pe care le are clubul. „Muncim, ne antrenăm, dar nu știm pentru ce. Bani nu sunt, licențierea ne amenință din nou, e foarte greu să progresezi așa. Nu mai pot motiva jucătorii, cărora n-am absolut nimic să le reproșez.

S-au comportat excelent până acum, dar nu știu cât vor mai putea înțelege situația clubului”, spune Manea. Fosta extremă crede că jucătorii au făcut minuni în tur și că misiunea lor e să promoveze, indiferent ce se va întâmpla. „Suntem la 10 puncte cu un lot peticit, improvizat. Cu ce am avut la dispoziție, am reușit să ne impunem în clasament și menirea noastră e să promovăm. Însă, cu ce eforturi, nimeni nu realizează”, a mai declarat Manea pentru Sportul bistrițean.

sportulbistritean.ro

 | 684 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *