Manea: „Și pentru Mourinho ar fi greu acum la Gloria!” Ce salarii au jucătorii

Antrenorul Gloriei Bistrița, Nicolae Manea, a declarat că va fi foarte greu pentru Gloria să se salveze de la retrogradare. Manea spune că acum Gloria are jucători cu contracte care nu depășeste 800 de euro pe lună.
 

"Nu depășește nimeni 800 de euro contractul, o diferență foarte mare între ce a fost înainte și ce e acum. Ä‚sta e adevărul! Am încercat să aducem un atacant, am riscat să îi dăm o mie, când i-am spus despre ce e vorba mi-a spus – mulțumesc, la revedere! Eu nu am avut privilegiul să am bani cum a avut Sabău, cum a avut Șumudică, a venit Manea, se chinuie de doi ani jumătate, zici că e echipa mea. Știți că am făcut și niște eforturi ca să fie bine. Să înțelegeți nu s-au putut aduce jucători, căci știți de ce – nu vine nimeni fără bani. Treaba asta nu e numai la noi, și la alte echipe e la fel, veți vedea că și alții se vor duce de râpă.

Noi trebuie să fim deștepți și dacă am zis că le dăm trei sute sau cinci sute să-i dăm, că ne luăm licența și așteptăm și noi, poate cad alții în prăpastie și rămânem noi, atunci e altceva", a declarat Manea în cadrul unei conferințe de presă, conform citynews.ro.

"Diferența dintre Divizia A și juniori este foarte mare. Suntem într-o situație în care trebuie salvată această echipă, echipa orașului. Va fi foarte greu, eu sunt conștient că va fi foarte greu să scăpăm de retrogradare, dar singurul lucru pe care mi-l doresc e ca toți care vor intra pe teren să dea totul, să alerge până la epuizare. Să pregătim o echipă, dacă Doamne ferește cădem, pentru la anul.

Nu știu, să vină și Mourinho, dacă poate să facă ceva într-o lună, să organizeze o echipă, e greu. Asta cere timp. Vă spun, altul în locul meu pleca. Mie nu mi-e frică, n-are de ce să-mi fie frică. Nu mi-a fost când am venit aici și aveam zece puncte și ne-am salvat. Dar, să facem o paranteză, aveam un lot, cu niște jucători care au dispărut: Ciprian Petre, Szukala, Frăsinescu, Caffaso, Moraes, Mureșan, Albuț, o echipă întreagă. Unsprezece jucători mi-au plecat", a mai spus Manea.

 

Acesta mai spune că fiul să, impresarul Florin Manea, n-a luat bani de la Gloria. "Fiu-meu (impresarul Florin Manea) n-a luat un ban. Am tot fost acuzat că am făcut afaceri. Afaceri păguboase, că am dat bani, astea au fost afacerile! M-a ajutat să-mi fie mie bine, că a văzut că mă frământ. A împrumutat cu bani, a adus jucători gratis. Care a venit gratis și n-a fost plătit, gratis s-a și dus. Pe Pouye tot fiu-meu l-a adus, și tot gratis, să vedeți cât poate să fugă la 18 ani și ce personalitate are. Amândoi copii mei au făcut numai bine, nu rău, nu mai spun cu câți bani l-au împrumutat pe nea Jean, ca să nu se ducă la mititica, la avocați, nu mai știu unde. Au făcut-o ca să mă ajute pe mine. Verificați la contabilitate dacă am luat vreun ban de când sunt aici. Dacă găsiți așa ceva, ridic mâinile și plec”, a mai spus Manea.

 

Augustin Danci

 | 323 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *