Manea și Pădureanu s-au răzgândit! Gloria nu caută alt antrenor!

Dacă aseară, la finalul meciului cu U Cluj, atât președintele Pădureanu cât și antrenorul Manea au declarat că se vor despărți, astăzi s-au răzgândit. 

"Ne-am întâlnit de dimineață la club și ne-am gândit că cel mai bine ar fi să încheiem anul în aceeași formulă. Mai avem doar  o singură etapă și nu are rost să ne pripim. După această etapă vom reuni consiliul director, care va lua o decizie", a declarat Jean Pădureanu pentru sportulbistritean.ro.

Președintele pune declarațiile de aseară pe seama supărării și a nervilor." A fost un meci foarte prost, cel mai slab din acest campionat. Am fost foarte supărați, s-a repezit și Manea, m-am repezit și eu. Au fost vorbe spuse la nervi. De altfel, o demisie se face în scris. Dacă după ultima etapă, manea va scrie o demisie, o vom discuta în consiliul director", a mai spus Pădureanu.

Șeful Gloriei, nu exclude varianta ca Nae Manea să rămână la Bistrița și de la primăvară încolo. "Luăm în considerare și varianta asta și cred că ar fi posibilă", a declarat Pădureanu. 

Adrian Linca/ sportulbistritean.ro

 | 208 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *