Manea: „O victorie muncită, meritată, jucătorii au dat totul”

Antrenorul Gloriei Bistrița, Nicolae Manea, a declarat după meciul cu Oțelul Galați (2-1) că a fost o victorie muncită și meritată.

"O victorie muncită, o victorie care până la urmă a fost meritată, mai ales că adversarii ne-au condus cu 1-0. Chiar le-am spus băieților înainte de meci că nu avem voie după meciul eu zic bun pe care l-am făcut la Vaslui și în care puteam să câștigăm și acolo, și acasă trebuie să dăm o replică pe măsură.

Este o echipă fostă campioană, încă au în componență șase – șapte jucători care au câștigat campionatul, dar mă bucur că nu s-au împăcat cu ideea că putem pierde, că am fost conduși. Și-au revenit, a doua repriză a fost mai bună decât prima, au prins și curaj după ce am egalat.

Eu sunt mulțumit în general de jucătorii care au intrat în teren. Au dat totul. Atâta putem deocamdată. Chiar dacă nu reușim să ne salvăm până la final aceste meciuri pe care le avem cred că le prind foarte bine la acest eșalon.

Să pregătim e chipă pentru anul viitor să repromovăm, dar așa cum am vorbit cu ei, în orice meci pe care îl avem trebuie să adunăm tot ce putem, că e un punct, că sunt toate. Se poate numi și o victorie de moral. Eu sper ca băieții să prină mai mult curaj, să înțeleagă că dacă vrem și respectăm ceea ce pregătim la antrenamente, se poate",  a spus Manea după meci.

 

Augustin Danci

 | 214 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *