Manea despre brazilieni: „Le f** pe astea de aici de nu mai pot sta în picioare” (VIDEO)

Antrenorul echipei Gloria Bistrița, Nicolae Manea, e foarte supărat pe brazilienii aduși la Bistrița la începutul acestui sezon. Cu un limbaj "plastic", Manea a spus că aceștia, la Bistrița, aveau un singur scop, de a face sex cu bistrițencele.
 

"Markisio, Laio, Romario n-au fost jucătorii lui fiu-meu, ai altor impresari! Ei jucau acolo la nivelul ligii a treia în Brazilia. Pe cine vrea să cumpere Dinamo, pe Kanon, Petrolul l-a luat pe Romario, care au fost la noi, aici. Eu rămân încă la părerea că dacă noi aveam un pic de șansă, să avem să le dăm niște bani noi eram în altă situație. Dar, din momentul în care nu i-ai plătit, au plecat.

Au niște p*** cât tancul și le f**** pe astea pe aici de nu mai puteau să stea în picioare. Toate îi căutau ca pe nu știu cine. S-a dus dracu! Eu nu v-am adus aici să f****. Dar vedeți că tot pe ăștia îi caută, Petrolul l-a luat pe ăla, Dinamo îl vrea acum pe Kanon. Bravo, mă bucur! Păi cum îl vrea? Moca! Poi și noi îl vrem pe nu știu cine. Asta așa, ca o paranteză", a spus Manea înainte de antrenamentul deschis presei, citat de citynews.ro

 

 

 | 288 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *