Manea, declarații spectaculoase despre problemele Gloriei și juniorii Bistriței

Antrenorul Gloriei, Nae Manea, a făcut o serie de declarații interesante, după meciul cu Rapid, pierdut cu 0-1. Manea a vorbit despre comentariile care se fac referitor la jucătorii pe care-i folosește, despre ce se va întâmpla din vară și despre juniorii Bistriței. 

Despre meci: "A fost un joc pe care trebuia să-l câștigăm, ca să mai sperăm cât de cât la ceea ce ne-am propus. Au rezistat 80 și ceva de minute și am luat un gol pe final, dintr-o lipsă de marcaj, așa cum s-a întâmplat și la Iași"

Despre fundașii laterali: "Eu nu caut vreo scuză pentru mine, dar ambii fundași laterali sunt două improvizații. La un moment dat nu mai știam pe cine să bag, jucătorii sunt cum sunt, au venit de la ligi inferioare. Să n-ai doi fundași de meserie, pentru că nici Å¢ârcă nu e fundaș de meserie, e mijlocaș. Am stat săptămâna asta de-am înnebunit! Å¢ârcă a avut suspendare, nici fundaș dreapta de meserie nu am avut. Stroe m-a exasperat! Mă uitam pe bancă și pe cine să bag? Pe Nea Jean poate!"

 
Despre juniorii Gloriei: "Tot citesc prin presă, chiar mi-aș dori și eu ca toți bistrițenii să fie foarte buni, să joace. Dar vă spun, trebuie să facem diferența între juniori și echipa mare. Mi-e foarte ușor să fac echipa, dar mi-e să nu ne facem de râs. Adică te-a bătut Rapidul cu 1-0, în minutul 85, dar nici nu-mi convine să ne dea câte 6-7 goluri, să ne facem de râs. Nu-mi convine treaba asta. Dacă sunt copii de perspectivă îi bag. L-am încercat pe Sîplăcan, l-am încercat pe Jarda la Mediaș. Ä‚lalatul, Trestenicu, nu are nicio treabă cu postul de fundaș stânga, l-am băgat că e mai viguros așa"
 
Până la vară tragem de toate jocurile și din vară vedem ce se întâmplă. Dacă sunt hotărâți, avem bani și vrem să promovăm, e în regulă. Dacă nu, ce să fac? Să îi fac eu fotbaliști?
 
Despre disputa cu unii spectatori: "Mi-a strigat unul de pe margine că i-am dat meciul lui Rapid. Auzi că le-am dat meciul! Rapidul cu meciul de la mine a ieșit campioană, sau cum?! Vorbesc niște prostii! Dar asta este situația, n-am fost laș, n-am fost trișor, am stat că poate altul fugea demult. Auzi că eu am dat meciul lu` Rapid! Astea-s lucruri care mă deranjează, dar ce să fac? Le iau așa! Poate-a fost prea frig, poate-o fi luat una din viteză, așa"
 
 
Despre viitorul echipei numai cu bistrițeni: "Eu vă spun că și cu ăștia pe care-i avem acum, bine pregătiți, aduși încă trei, patru, la pas promovăm. La pas! O să pun niște condiții. După ce se termină campionatul, o să stăm cu cei care conduc, o să vedem ce posibilități sunt și ce vrem să facem. Eu acuma nu mă ocup de cine dă banii, că dă Primăria, că nu dă Primăria, nu mă interesează pe mine lucrurile astea.
 
Ne-au plecat foarte mulți jucători de când am veni eu, nu-i mai spun că-i știți. Dacă-i aveam pe toți, ne băteam la cupele europene.
 
Dacă vreți să rămânem la nivelul Diviziei B luăm numai copii, dar atunci nu mai putem promova. Dacă mergem numai cu copiii noștri, ne ducem în Divizia C, vă spun de acuma. Vă aduc aminte, Fizeșan, pe care eu l-am trimis la Brașov, Roman, Rogozan, au venit să se roage de mine. Aduceți-vă aminte, Paul Anton, până să vin eu aici nu juca, pe Peteleu l-am adus de la Tulcea. Și-a făcut domnul Paul nume, a plecat bine-mersi, n-am luat noi niciun ban, el și-a luat banii. Astea-s lucruri pe care nu știu ce antrenor le-ar suporta. Mă refer la toți antrenorii care au fost la Bistrița și ce-am avut eu. Năpasta asta, că nu pot să-i zic altfel! Numai mă enervez!"
 
Despre insolvența Rapidului: "Copos are bani de-i cântărește, nu de-i numără"
 
 
Augustin Danci
 | 230 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *