Maieru, victorie muncită cu Reteagul

Silvicultorul Maieru a câștigat neașteptat de greu în fața echipei din Reteag, în condițiile în care a jucat 70 de minute cu un om în plus

Meciul dintre Maieru și Reteag s-a jucat la Năsăud, Silvicultorul având terenul suspendat, fapt ce a fă-cut ca meciul să fie unul echilibrat. Culmea, în tribune, oaspeții au fost cei care au dominat fondul sonor, fiind și cei care au pus presiune pe arbitri. Se poate să fie și aceasta o explicație pentru jocul destul de slab al echipei gaz-de, care a obținut o victorie muncită. Someșul a punctat prima, exact la un minut după ce jucătorul retegan Coste fusese eliminat (cumul de cartonașe), Cristurean reluând în plasă o acțiune pregătită cu atenție de oaspeți. Cu un om în minus, Someșul a rezistat doar 10 minute, când Varvari a profitat de faptul că portarul Sîntu a fost prins avansat și a marcat cu un lob, restabilind egalitatea. Chisăliță a stabilit scorul pauzei, dar și al meciului, după o acțiune personală finalizată cu gol. După pauză s-a jucat pe contre, ambele echipe ratând ocazii monumentale, însă fără urmări pe „tabelă”. La sfârșitul meciului, oaspe-ții au acuzat arbitrajul, Valer Danciu declarându-ne: „Ne-au furat la câteva faze cheie. Arbitrajul a fost părtinitor. Nu înțeleg de ce, la un meci fără miză, brigada de arbitri ne fură. Am fost peste Maieru cu o clasă. Pe mine mă mulțumește, după jocul de astăzi, faptul că echipa joacă bine”.


După un meci bun la Uriu, ne-am chinuit astăzi. Felicit echipa din Reteag pentru jocul prestat în 10 oameni. Vom face o ședință, pentru că nu se poate să jucăm așa cu un om în plus.


Emil Neculai, delegatul echipei din Maieru

 | 186 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On