Mai harnici și mai darnici! Muncitorii lui Coșneac mai tari ca vedetele lui Negrea! Telciu ”“ Lechința 2-0 (VIDEO)

Una dintre revelațiile acestui început de sezon în Liga a 4-a, Eciro Forest Telciu, a învins fără dubii echipa din Lechința, ce tinde să fie o veșnică dezamăgire. Scorul final a fost stabilit din două contraatacuri, ce l-au avut mai întâi ca servant și apoi ca finalizator pe Ionel Grațiano Coșneac.

Partida s-a jucat în mare parte în terenul gazdelor, însă Negrea și ai lui nu au știut să profite de această dominare. Și-au creat puține ocazii de gol și n-au pus presiune aproape deloc pe adversar. Nici n-ar fi avut cum, atâta vreme cât fotbalul se bazează pe alergare și nu pe plimbare. Mai harnici au fost cei din Telciu, împinși din spate de fundașul Ovidiu Cira și de mijlocașul Marian Martău. Hotărâți și simpli în apărare, muncitori la mijloc și inspirați în atac, Coșneac și ai lui au câștigat pe merit acest joc.

Primul gol a plecat dintr-o pasă genială a lui Coșneac, a continuat cu un sprint ca pe sută a lui Cornel Pop și o reluare simplă din careul mic. Era minutul 20 și fostul fundaș dreapta al Lechinței reușea o răzbunare perfectă pentru un transfer nu tocmai amiabil, petrecut cu 4 zile în urmă.

Golul doi (vezi video) a venit pe o greșeală a lui Șuvei, care l-a pus pe contraatac pe Coșneac. „Jardel” a alergat cu mingea la picior o jumătate de teren și l-a executat sec pe portarul Gianini. S-a bucurat apoi în stilul său caracteristic și absolut justificat, după un meci în care a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Telciu: Dumitrean, Cira, Toderic, Ștefănuț, Coșneac, Simion, Simionca, Todică, Hujda, Zăbală, Martău. Au mai intrat: Tinca, Pop, Sigartău

Lechința: Gianini, Andrieș, M. Pop, Ploscar, Hipi, Tomoioagă, Conon, Șuvei, Negrea, Boaru, Coste. Au mai intrat: Gavriloaie, Huciu

Au arbitrat ușor cu oaspeții: Marius Pop, Răzvan Roiban, Alexandra Clapa

 

 | 208 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *