„Măcel” pe Bârgău Arena! Năsăudul lui Dosan, umilit de Sebi Rus și ai lui: 9-1! Foto, 50 de poze!

Uvertura etapei a 18-a din liga a patra s-a disputat sâmbătă 13 aprilie, pe terenul Bârgău Arena, între Heniu Prundu Bârgăului, liderul la zi al clasamentului și Progresul Năsăud, partida derby a acestei etape. Pe un teren plin de apă și noroi cele două echipe au început jocul fără doi jucători de bază, Nap și Homei, ambii suspendați în tabăra gazdelor și Chifa și Marolicaru, ambii accidentați la oaspeți.

Ambele echipe încep precaut jocul, perioada de tatonare durează doar un sfert de oră, după care gazdele deschid scorul prin Sebi Rus care prinde un șut cu pământul de la 20 de metri, care îl păcălește pe Sfintean, care  respinge mingea în propria poartă. Gazdele prind curaj și după două șuturi bune expediate de Alex și Sebi Rus vine minutul 24 când Sebi Rus șutează puternic de la 25 de metrii, Sfintean respinge în lateral, migea ajunge la V. Ruscău care trimite un șut-centrare pe care Sfintean și-o respinge din nou în poartă, ridicând scorul la 2-0. Trei minute mai târziu oaspeții primesc o lovitură liberă de la 25 metri lateral dreapta, execută Vasilichi în careu de unde Năstase deviază pentru Burduhos care înscrie cu capul din centrul careului de 16 metri.

În minutul 35 Budăcan trimite o diagonală în careul oaspeților, Rognean pasează pentru Sebi Rus care înscrie plasat și duce scorul la 3-1. Două minute mai târziu Budăcan trimite o torpilă de la 30 metri, Sfintean respinge în față de unde același Sebi Rus înscrie ducând scorul la  4-1 pentru gazde. Ultima fază notabilă a primei reprize a avut loc în minutul 41 când Sfintean intervine salvator în fața lui Rogna, pentru ca imediat să-l faulteze pe acesta în careu. Bugnar transformă penalty-ul și stabilește scorul la pauză: 5-1 pentru gazde.

Repriza a doua este una mai modestă, gazdele par mulțumite de rezultat, în timp ce oaspeții sunt resemnați în ceea ce privește soarta acestei partide. În minutul 55 Rogna îi pasează în careu lui Sebi Rus care marchează al patrulea gol în acest joc, pentru ca cinci minute mai târziu, Rogna să lobeze mingea, de la 18 metri, peste portarul Farcaș și să ducă scorul la 7-1 pentru gazde. Peste alte două minute Budăcan îl faultează în careu pe Burduhos, dar acesta rateză penalty-ul acordat, după care în minutul 64 Sebi Rus trece foarte ușor pe lângă Bălan și Oltean, trimite mingea în careu de unde Rogna marchează pentru 8-1.

Până în minutul 90 consemnăm doar eliminarea lui Prodan de la oaspeți la un atac dur asupra lui Rogna, o contră puternică la minge între V. Ruscău și Matei, câteva șuturi bune expediate de Burduhos, Petrean, G. Ruscău, Blaji și schimbările făcute de cei doi antrenori. Jocul este închis de golul reușit de Mateșan, în minutul 90, cu un șut de la marginea careului de 16 metri, care stabilește scorul final: Heniu Prundu Bârgăului – Progresul Năsăud 9-1.

Heniu Prundu Bârgăului, antrenor Constantin Sava: Avram (76 Ilieș), BudăcanPrecup, Blaji, Bugnar, Rogna, Conon, V. Ruscău (75 Svoboda), Nalați (67 Mateșan), S. Rus, A. Rus (G. Ruscău).

Progresul Năsăud, antrenor Dănuț Dosan: Sfintean (41 Farcaș), Bălan, Oltean, Oroian, Celsie, Năstase, Dănilă (63 Prodan), Vasilichi (60 Matei), Horga, Burduhos, Petrean.

Dănuț Dosan, antrenor Năsăud:”Mă gândeam înaintea acestui joc că există și posibilitatea să pierdem, dar nu în această manieră. În prima repriză am făcut niște greșeli inadmisibile pentru acest nivel, iar după pauză la 1-5 jocul  a fost gata. Gazdele sunt o echipă bună care a știut să profite din plin de greșelile noastre”.

Constantin Sava, antrenor Heniu:”Personal mi-a fost puțin frică de acest joc, Năsăudul este o echipă bună de liga a patra. Noi ne-am făcut jocul așa cum l-am conceput, am jucat în terenul advers, am făcut presiune și n-am lăsat adversarul să joace. Cred că am învățat din înfrângerea de la Dumitra, toți jucătorii au avut altă atitudine și dacă vom juca la fel și în jocurile următoare nu are cine să ne pună probleme”.

În scurt timp veți avea o galerie foto de la această partidă

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 320 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *