Lupte greco-romane: Robert Florea, medalie de bronz la Campionatul Național pentru copii

Finala Campionatului Național de lupte greco-romane pentru copii 2 s-adesfășurat în weekend la Târgoviște. Printre participanți la această competiție s-au aflat și 4 luptători de la CS Hercules Bistrița, antrenați de Vasile Bancea: Călin Nechita la categoria 47, Robert Florea și Tudor Sîngeorzan la categoria 38 kg Alexandru Gâtlan la categoria 53 kg.

Antrenorul Bancea avea ca obiectiv obținerea unei medalii de către Călin Nechita, vicecampion național în 2013, însă acesta a fost învins în ultimele secunde ale unui meci pe care l-a controlat și condus încă din start. Obiectivul lui Bancea a fost îndeplinit de Robert Florea, care a produs surpriza și a intrat în posesia medaliei de bronz în cadrul categoriei 38 kg.

Teodor Flore, președinte:” Am avut ca obiectiv obținerea unei medalii de către Nechita, dar iepurele a sărit de unde ne așteptam mai puțin, Robert Florea producând surpriza urcând pe treapta a treia a podiumului. Este al doilea an consecutiv în care ne întoarcem de la finala campionatului național cu o medalie, lucru care arată că la noi se muncește bine, într-un sport greu. Sper că această medalie să îi încurajeze pe copii să vină și să practice acest sport, iar în acest sens așteptăm să vină la sala de antrenament cât mai mulți copii născuți între anii 2003-2006. Vreau să mulțumesc și pe această cale Primăriei Bistrița și Consiliului Județean pentru sprijinul acordat în promovarea și practicarea luptelor greco-romane în județul nostru”.

Sportulbistritean.ro

 | 873 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *