LPS câștigă, Gloria pierde

Juniori A

Juniorii A ai LPS au câștigat la Cluj

Juniorii A, antrenați de Sergiu Gabor, au câștigat la Cluj cu scorul de 4-2. Golurile au fost marcate de Matei și Lari, ambii înscriind de câte două ori. „Am jucat foarte bine, dar am primit două goluri pe greșeli personale” a declarat Sergiu Gabor.

LPS Bistrița: Rusu, Cilean, Șarto, Cuciurean, Tot, Jimborean, Tivodar, Crișan, Matei, Lorințiu, Lari. Au mai intrat: Borodi, Cira, Colceriu, Țermure.

Juniorii A ai Gloriei au pierdut la Dej

Juniorii A ai Gloriei Bistrița au pierdut în deplasare la Unirea Dej. Bistrițenii au primit gol în minutul 78, în urma unei faze fixe. „A fost mai mult un meci de angajament și ne-au dominat doar la fazele fixe, au avut jucători mai înalți decât noi. Dar cred că au câștigat nemeritat, meritam un egal” a declarat Dan Matei.

Pentru Gloria au evoluat: Negrea, Rozenfeld, Oltean, Patca, Diudea, Roman, Mihancea, Fizeșan, Albuț, Vasilichi, Varga. Au mai intrat: Buta, Nicoară, Dragomir.

Juniori B

Juniorii lui Buhai au câștigat la Cluj

Juniorii A ai Liceului cu Program Sportiv au câștigat al doilea meci din acest retur de campionat. Fotbaliștii antrenați de Emil Gocan și Leon Buhai s-au impus în deplasare la Universitatea Cluj, cu scorul de 2-1. Golurile bistrițenilor au fost marcate de Cristurean și Budăcan.

LPS Bistrița a început partida în următoarea formulă: Raus, Cătuna C., Andronic, Hara, Cengher, Budăcan, Homei, Chelsea, Cristurean, Albei. Au mai intrat: Cioncan, Moișin, Cătuna D., Pop A. și Pop M.

Valer Săsărman a pierdut la Dej

Juniorii B ai Gloriei Bistrița au pierdut în deplasare la Unirea Dej, cu scorul de 2-1. Fotbaliștii antrenați de Valer Săsărman au condus cu 1-0 până în ultimele minute, fiind egalați în minutul 75. Unirea Dej a marcat golul victoriei în ultimele minute de joc. „Cu această înfrângere ne clasăm pe locul al doilea, la patru puncte de CFR Cluj, dar avem un meci direct cu ei acasă” a declarat Săsărman.

Pentru Gloria au evoluat: Farcaș, Runcan, Moloca, Oroian, Archiudean, Feurdean, Rus, Hazbei, Chindriș, Pădurariu, Jeican.

 | 292 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On