LPS Bistrița, învinsă la ambele grupe

LPS Bistrița, învinsă la ambele grupe

Au cedat în repriza secundă

Juniori A

LPS Bistrița – LPS Satu-Mare 1-3 (1-0)

Marcator pentru LPS: Covaci (penalty)

LPS: Rusu, Ivan, Lari, Avram, Palagichi, Toncean, Chiruță, Covaci, Astalâș, Tot, Mihovici. Au mai intrat: Crișan, Marica, Jderiu

LPS Bistrița, echipă antrenată de Gheorghe Șonfălean, a avut o primă repriză excelentă pe terenul liceului ”Liviu Rebreanu”. Covaci a deschis scorul dintr-un penalty scos tot de el, după care bistrițenii au atacat cu toate liniile. Eficiența le-a lipsit însă, Toncean ratând câteva ocazii singur cu portarul, chiar și cu poarta goală, fiindu-i greu să ”rezolve” faza. E drept că ”pe liceu”, pe o ploaie torențială mingea nu a vrut să intre în poartă, băltoaca din fața porții lăsând impresia că Bistrița va avea în curând încă o piscină, iar jucătorii scufundați în noroi păreau a fi venit la recuperare în stațiune balneo și nu la fotbal. În fine, pe lângă Toncean, Covaci și Tot, s-a mai ratat de câteva ori, suficient cât ocaziile să se răzbune după pauză. Oaspeții s-au trezit nesperat și au punctat de 3 ori, cu largul concurs al portarului Rusu, dar și al apărării noastre, visătoare de câteva ori.


Am ratat foarte mult, iar la un moment dat simțeam că rezultatul se va întoarce împotriva noastră. Ce să-i mai reproșez portarului, când el îmi spune că se duce la Facultatea de Drept?

Gheorghe Șonfălean

Dominați la toate capitolele

Juniori B

LPS Bistrița – LPS Satu-Mare 0-3 (0-0)

LPS: Monce, Ropa, Gheorghe, Clapa, Chindea, Dănilă, Cioncan, Runcan, S. Salvan, Andron, Homei. Au mai intrat: Plăian, R. Moldovan, I. Salvan

Juniorii lui Dumitru Sigmirean nu au jucat nimic în meciul cu LPS Satu-Mare, oaspeții fiind cei care au controlat partida. Practic, echipa noastră nici nu s-a apropiat de poarta sătmărenilor, antrenorul Sigmirean recunoscând că elevii lui nu au legat mai mult de 3 pase: ”Am jucat sub orice critică. Nu am ajuns la poartă și nici nu am putut lega mai mult de 3 pase. Bine că se termină campionatul, că m-am săturat!”. Oaspeții au marcat de 3 ori în repriza secundă, prima oară printr-un lob peste portarul Monce, apoi dintr-un penalty și, în fine, cu o lovitură de cap, mingea venind din corner.

 | 476 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On