LPS Bistrița a câștigat numai la juniori B

Juniori A

FC Zalău – LPS Bistrița
4-2 (1-0)

Marcatori pentru LPS: Toncean, Mihovici.

LPS: Bruta, Tot, Lari, Astalâș, Palagichi, Cuciurean, Chiruță, Crișan, Avram, Toncean, Covaci. Au mai intrat: Mihovici, Marica, Blaga, Sigartău, Ivan, Crișan.
Antrenor Gheorghe Șonfălean.

Și-au revenit târziu

Elevii lui Gheorghe Șonfălean au sperat la Zalău în obținerea unor noi puncte, numai că au fost surprinși de gazde, echipa FC Zalău fiind foarte ”tăioasă”, marcând de fiecare dată când a avut ocazia. Toncean, Covaci și Tot s-au numărat printre evidențiații lui Șonfălean, numai că, din păcate, au fost și cei care s-au întrecut în ratări. Golurile înscrise pentru LPS Bistrița au venit pe final de meci când, probabil, gazdele s-au relaxat, convinse fiind că victoria nu le mai poate scăpa. Antrenorul Gheorghe Șonfălean speră să obțină un rezultat mai bun etapa viitoare, pe terenul Gloriei lui Pârțiu.


Nu am reușit cel mai bun joc, dar totuși, gazdele au avut și noroc. Păcat că ne-am revenit când era prea târziu. Așteptăm cu încredere derby-ul de miercuri cu Gloria Bistrița.

Gheorghe Șonfălean

Juniori B

FC Zalău – LPS Bistrița
2-3 (0-0)

Marcatori pentru LPS: P. Moldovan (2), Dănilă.

LPS: Monce, Ropa, P.Moldovan, Gheorghe, Clapa, Plăian, Andron, Runcan, Cioncan, Homei, I. Salvan. Au mai intrat: Chindea, Vlaic, R. Moldovan, S. Salvan, Dănilă.
Antrenor Dumitru Sigmirean.

Victorie de moral

După o primă repriză foarte echilibrată, în care LPS Bistrița a trecut de mai multe ori pe lângă gol, mai ales prin P. Moldovan, jucător ce a nimerit și bara, cele două echipe au intrat la cabine la adăpostul unei remize albe. Repriza a doua a adus și golurile, elevii lui Dumitru Sigmirean reușind să înscrie de 3 ori, performanță cu care nu s-au mai întâlnit în acest campionat. Au mai urmat câteva ratări ale lui S. Salvan și P. Moldovan, după care au intrat în acțiune arbitrii, care au ”donat” două lovituri de pedeapsă gazdelor. Noroc că era finalul meciului, că altfel cine știe cum s-ar fi scris istoria partidei.


Sunt mulțumit de rezultat.Cred că ar fi timpul să evadăm din coada clasamentului. Începem să jucăm fotbal și deja ne gândim la o strategie de a învinge Gloria lui Zegrean, etapa viitoare.

Dumitru Sigmirean

 | 132 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On