Liga a doua, play-off: Copiii Gloriei, carne de tun la Târgu Mureș: ASA – Gloria 5-0

Gloria a fost victimă sigură astăzi la Târgu Mureș, într-un meci din penultima etapă a sezonului. Remus Vlad și Coroian au aruncat pe teren doar jucători tineri, de la juniori sau echipa a doua, care nu au avut nici o șansă în fața unora dintre cei mai experimentați fotbaliști din Liga a doua.

Bistrițenii au reușit să reziste în prima repriză și chiar au avut două șuturi periculoase, expediate de O. Bucur și Jarda. Însă, jocul s-a rupt imediat după pauză, mureșenii marcând de 4 ori în 10 minute. Voiculeț, Amauri, Bumba și NDoye au făcut 4-0 până în minutul 65, în fața unor tineri bistrițeni copleșiți de forța adversarilor. Cu 10 minute înainte de final a mai înscris Szilagy, cel care a închis tabela și a consfințit promovarea echipei lui în prima ligă.

ASA: Stăncioiu – Hanca, Vârtic, Bejan, Sepsi – Voiculeț (83 Ologu), N'Doye (cpt.), Hora – Amauri, Verdeș (67 A. Dan), Bumba (72 Bumba)

Gloria: Uilean – Budăcan (cpt.), Bolbos, Fizeșan, A. Câmpean – O. Bucur (81 Echim), Jarda, Å¢egle, Colța ( 67 Moț) – Al. Pop (85 Rogozan), Antonache

În etapa a 9-a

Rm. Vâlcea – FC Olt 2-1

Reșița – Craiova 1-1

 

1.

ASA Târgu Mureș

 

34

2.

CS Universitatea Craiova

 

34

3.

CSM Râmnicu Vâlcea

 

30

4.

Gloria Bistrița

 

24

5.

CS Metalul Reșița

 

23

6.

FC Olt Slatina

 

12

 

 | 375 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *