Liga a 5-a: Teaca, singura echipă neînvinsă după 8 etape! Vezi cifrele rundei!

S-au disputant jocurile etapei a opta din liga a cincea, o etapă cu destule rezultate interesante. Ocupantele primelor două locuri dim ambele serii au obținut victorii scontate, Tăure și Rebrișoara, două pretendente la promovare în seria 1 au obținut doar remize la Căian și Braniște, după ce ambele echipe conduceau la pauză, iar derby-ul local al seriei a 2-a dintre Jelna și Buduș s-a încheiat nedecis. Și după această etapă Teaca rămâne singura echipă neînvinsă, iar Ciceu Giurgești este singura echipă fără nici un punct.

 

Cifrele etapei a șaptea sunt:

– s-au marcat 21 de goluri în seria a 1-a, 11 reușite de gazde și 10 reușite ale oaspeților și  14 goluri în seria a 2-a, 8 reușite de gazde și doar 6 goluri marcate de oaspeți.

– în 2 jocuri  victoria a revenit gazdelor, 1 joc  au câștigat oaspeții și 2 jocuri s-au terminat la egalitate  în seria a 1-a, 2 victorii ale gazdelor, 1 victorie a oaspeților, 1 joc terminat la egalitate și un joc amânat  în seria a 2-a

– scorul etapei a fost realizat de FC Bistrița, 5-2 în partida de la Reteag în seria a 1-a și Real Teaca, 4-0 împotriva celor de la Inter Monariu în seria a 2-a.

– echipa Spicul salva a reușit să înscrie trei goluri, care i-au adus victoria, după ce a rămas în zece oameni datorită eliminării jucătorului Toader, care a primit două cartonașe galbene în minutele 36 și 51, în momentul eliminării scorul era egal, 1-1.

– a fost o etapă  destul de liniștită  în  acte de indisciplină, în seria a 1-a centralii fiind nevoiți să arate 20 cartonașe galbene, 11 gazdelor și 9 oaspeților  și în seria a 2-a centrali au acordat 12 cartonașe galbene,  7 gazdelor și 5 oaspeților.

– s-a acordat 1 cartonaș roșu, provenit din cumul a 2 cartonașe galbene jucătorului Toader de la Spicul Salva.

– după opt etape avem o singură echipă care este neînvinsă în actuala ediție de campionat, Real Teaca în seria a 2-a.

– Unirea Ciceu Giurgești este singura echipă din liga a cincea care  nu a obținut nici un punct în opt etape.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 358 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *