Liga a 5-a: Niciun egal în trei etape! Vezi cifrele rundei a treia!

Sâmbătă și duminică s-au disputant jocurile etapei a treia din liga a cincea. A fost o etapă interesantă și echilibrată, doar la Bozieș și Șieuț gazdele s-au impus destul de clar. În seria a 1-a, FC Bistrița a învins Tăure printr-un gol marcat în minutul 94, Măghierușu abătut la fel de greu pe cei din Căianu Mic, iar Braniștea a câștigat la Reteag în ultimul minut de joc, deși gazdele au jucat 70 de minute cu un om în minus. În seria a 2-a, Teaca a întors rezultatul după pauză, după 1-3 acasă cu Jelna, Șieuțul s-a desprins după pauză, în timp ce Archiudul au obținut o remiză la Monariu, după ce erau conduși cu 3-1 la pauză.

Cifrele etapei a treia sunt:

– s-au marcat 21 de goluri în seria a 1-a, 13 reușite de gazde și 8 reușite ale oaspeților și  29 goluri în seria a 2-a, 18 reușite de gazde și  11 marcate de oaspeți.

– în 3 jocuri  victoria a revenit gazdelor, 2 jocuri  au câștigat oaspeții în seria a 1-a, 4 victorii ale gazdelor și 1 rezultat de egalitate în seria a 2-a

– scorul etapei a fost realizat de Unirea Bozieș, aflată la prima victorie în campionat, 7-1 împotriva celor de la Giurgești în seria a 1-a și Olimpia Șieuț, 4-1 cu Real Buduș.

– a fost o etapă  destul de liniștită în privința actelor de indisciplină, centralii fiind nevoiți să arate 20 cartonașe galbene în seria a 1-a, 10 gazdelor și 10 oaspeților  și 23 cartonașe galbene în seria a 2-a,  8 gazdelor, respectiv 15 oaspeților.

– s-a acordat un cartonaș roșu, provenit din două cartonașe galbene jucătorului Baniai, care în partida Budac-Urmeniș a încasat 2 galbene în minutele 72 și 73 și un cartonaș roșu portarului echipei din Reteag, Rașkai care în minutul 19 a comis henț în afara careului.

– după trei etape avem două echipe cu maxim de puncte în seria a 1-a: FC Bistrița și Someșul Rebrișoara și o echipă cu maxim de puncte în seria a 2-a, Olimpia Șieuț

– două echipe din seria a 1-a: Someșul Reteag, Unirea Ciceu Giurgești și Voința Matei din seria a 2-a, nu au obținut nici un punct în trei etape.

–  în  trei etape în seria a 1-a nu s-a consemnat nici un rezultat de egalitate, în timp ce în seria a 2-a doar două echipe, ocupanta primului loc, Olimpia Șieuț și ocupanta ultimului loc, Voința Matei au trecute cifra 0 în dreptul rezultatelor de egalitate.

– în seria a 1-a două echipe: Someșul Rebrișoara și FC Bistrița n-au cunoscut înfrângerea și două echipe: Someșul Reteag și Unirea Ciceu Giurgești n-au reușit nici o victorie, în seria a 2-a avem patru echipe: Olimpia Șieuț, Voința Mărișelu, AFC Budac, Real Teaca n-au cunoscut înfrângerea, iar cinci echipe: Unirea Urmeniș, Real Buduș, AS Archiud, Inter Monariu și Voința Matei n-au reușit nici o victorie.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 195 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *