Liga a 5-a : FC Bistrița, victorie lejeră și cu Salva: 5-1

Uvertura ultimei etape a turului seriei 1 din cadrul campionatului județean al ligii a cincea a programat, sâmbătă 26 octombrie, pe terenul Iproeb, întâlnirea dintre FC Bistrița, locul doi în clasament, cu același număr de puncte ca și liderul Viitorul Șieu Măgheruș și Spicul Salva, echipă aflată pe locul cinci.

Partida a fost una controlată clar de bistrițeni, care pe lângă cele cinci goluri marcate au ratat încă cel puțin tot atâtea ocazii de gol. Gazdele deschid scorul în minutul 15, când Deac transformă penalty-ul acordat pentru un fault asupra lui Morozan, pentru ca cinci minute mai târziu același Morozan să centreze în careul oaspeților și Drădici să reia cu latul în poartă (2-0). În minutul 31 Mândrean trimite o diagonală pentru Morozan care înscrie pentru 3-0, pentru ca scorul pauzei să-l stabilească Ceuca în minutul 41, acesta învingându-l pe portarul Szabo (3-1).

După pauză, gazdele ratează câteva bune ocazii de gol, reușind să înscrie golul patru în minutul 79, când Grecu trimite în poartă la o respingere greșită a lui Petri, la un corner executat în careu, pentru ca scorul final să fie stabilit în minutele de prelungire de Bayan care înscrie plasat din interiorul careului.

FC Bistrița, antrenori Sergiu Mândrean și Dănuț Dosan: Szabo, Oroian, Grecu, Iușan, Drădici, Moldovan,  Mândrean, Jimboreanu, , Deac, Morozan, Gocan. Au mai intrat: Sighiartău, Bayan, Sîngeorzan, Târgoveț.

Spicul Salva: Petri, Salvan, Urs, Ceuca, Morariu, Sârb, Rus, Zăbală, Ignat, Ionel Å¢uțurenghea, Ani. Au mai jucat: Pinca, I. Å¢uțurenghea.

Dănuț Dosan, antrenor FC Bistrița:”Am încheiat turul cu un joc bun și o victorie clară. Sunt mulțumit de atitudinea și rezultatele obținute în acest tur de campionat și le mulțumesc băieților că au venit și au jucat fotbal doar de plăcere fără nici o pretenție financiară”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 438 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *