Liga a 5-a : FC Bistrița, victorie lejeră la Reteag: 2-5 (1-2)

Etapa a opta a seriei a I-a din cadrul campionatului județean al ligii a cincea a programat, pe terenul din Reteag, întâlnirea dintre Someșul din localitate, penultimul loc în clasament și  FC Bistrița, locul doi în clasament, cu același număr de puncte ca și liderul Viitorul Șieu Măgheruș.

Partida a fost una la discreția oaspeților care pe lângă cele cinci goluri marcate au ratat încă cel puțin un număr dublu de ocazii.

Gazdele deschid scorul în minutul 8, când Bindea îl lobează pe portarul Szabo, pentru ca imediat gazdele să mai înscrie încă un gol, de această dată în propria poartă, Pop reluând imparabil în poarta lui Ploscar o centrare a lui Sîngeorzan.

În minutul 15, Morozan scapă singur cu portarul și îi duce în avantaj pe bistrițeni, pentru ca până la pauză Sighiartău, Gocan, Morozan și Deac să greșească ținta sau să-l facă mare pe portarul Ploscar.

După pauză, după alte câteva ratări, Grecu marchează cu capul din corner în minutul 63, pentru ca apoi să vină rândul lui Sighiartău să reușească o dublă în minutele 69 și 84, scorul final fiind stabilit de golul reușit de Czire în minutele de prelungire

Someșul Reteag: Ploscar, Z. Pop, Darlaczi, Szatmari, Pașca, Czire, Bindea, Kocsis, Trif, Sepsi, V. Pop. A mai intrat N. Pop.

FC Bistrița, antrenori Sergiu Mândrean și Dănuț Dosan:Szabo, Oroian, Grecu, Iușan, Drădici, Sângeorzan, Mândrean, Jimboreanu, , Deac, Sighiartău, Gocan. Au mai intrat: Bayan,  Moldovan, Ilieș.

Dănuț Dosan, antrenor FC Bistrița:”A fost un joc fără problem pentru noi, pe care l-am controlat cap-coadă. Din păcate la asemenea jocuri este greu ca jucătorii să se concentreze și din această cauză am ratat foarte multe ocazii”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 339 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *