Liga a 5-a: FC Bistrița și Viitorul Șieu Măgheruș, cap la cap și după prima etapă din retur

Duminică s-a dat startul sezonului de primăvară și în liga a 5-a de fotbal, jucându-se prima etapă din retur în cele două serii. În seria 1, liderul Șieu Măgheruș s-a dezlănțuit după pauză, reușind scorul etapei în derby-ul etapei de liga a 5-a, în timp ce FC Bistrița a câștigat pe terenul deținătoarei lanternei roșii din serie.

Gustul dulce al revanșei. Someșul Rebrișoara – Viitorul Șieu Măgheruș 1-8 (1-2)

Derby-ul etapei în seria 1 din liga a 5-a, s-a disputat la Rebrișoara, între Someșul din localitate, locul 3 în clasament la încheierea turului și Viitorul Șieu-Măgheruș, liderul la zi al clasamentului. Partida a fost așteptată cu viu interes în special de oaspeți, rebrișorenii fiind singura echipă care i-a bătut în tur, chiar în prima etapă, pe teren propriu. Jocul de la Rebrișoara a fost însă unul fără istoric, oaspeții reușind o victorie categorică, obținută în repriza a doua când au reușit să marcheze 6 goluri. Până la pauză Mireșan a deschis scorul din lovitură liberă, oaspeții au trimis de 2 ori mingea în bară prin Burduhos și Lupușor, Morar a dus scorul la 0-2 în minutul 42, pentru ca 2 minute mai târziu gazdele să reducă din diferență prin golul reușit de I. Șofronei. După pauză oaspeții se dezlănțuiesc și reușesc să marcheze prin Burduhos, care și-a făcut debutul la echipă cu gol marcat, Mireșan dintr-o nouă lovitură liberă, Lăcătuș, Lupușor, Briciu, tabela fiind închisă de același Mireșan, oaspeții reușind o meritată revanșăpentru singura înfrângere din tur.

Someșul Rebrișoara, antrenor Cornel Donea: A. Șofronei, Rus, Rebrișorean, Lup, V. Pop, Bichigean, I. Șofronei, Palage, D. Pop, Găldean, Deac. Au mai jucat: Mureșan, Cârcu, Ilovan, Fogodoș.

Viitorul Șieu Măgheruș, antrenor Cristian Budăcan: Farcaș, Chiluț, Cicedea, Lăcătuș, Tocaciu, Briciu, Morar, Seserman, Mireșan, Peter, Lupușor. Au mai jucat: Burduhos, Pop, Tălpaș

Cristi Budăcan, antrenor Viitorul:” Mă bucur enorm că am început returul cu o victorie, o victorie muncită în fața singurei echipe care ne-a bătut în tur. Felicit băieții pentru joc și pentru revanșa obținută și vreau să mulțumesc sponsorului nostru RodilăTrans pentru sprijinul acordat

Victorie mai clară decât o arată scorul. Unirea Ciceu Giurgești – FC Bistrița 1-2 (0-0)

FC Bistrița, ocupanta locului 2 în clasament, cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj inferior celor de la Șieu Măgheruș, s-a deplasat pentru prima etapă a returului la Ciceu Giurgești, pentru partida cu Unirea din localitate, ocupanta ultimului loc în serie, singura echipă din liga a 5-a care nu a acumulat nici un punct în tur. Pe un teren denivelat și pe un vânt puternic bistrițenii s-au acomodat destul de greu situației și l-a pauză s-a intrat fără gol marcat de vreo echipă, Morozan și Sighiartău irosind două bune situații de gol. După pauză bistrițenii au apăsat pedala de accelerație și au marcat de două ori, prin Rogna în minutul 57 din interiorul careului și Morozan în minutul 64 cu un șut de la 20 metri, pentru ca pe final de joc gazdele să închidă tabela în minutul 88, când Precup scăpat pe un contraatac a stabilit scorul final. A fost o victorie meritată și muncită a oaspeților, care au tratat destul de superficial unele ocazii clare de gol.

Unirea Ciceu Giurgești: G. Rus, Năstase, Pintea, Florea, Precup, A. Rus, Năstasă, Iuga, Bălătici, Faur. Au mai jucat: Băban, Poenar.

FC Bistrița, antrenor Viorel Blând: Ilieș, Drădici, Bălan, Grecu, Morozan, D. Iușan, Sîngeorzan, Sighiartău, Deac, Oroian, Rogna. Au mai jucat: Jimborean, Bayan, Szabo.

Viorel Blând, antrenor FC Bistrița:” Am obținut o victorie meritată într-un joc al cărui rezultat nu reflectă realitatea din teren. După o primă repriză mai slabă, ne-am revenit după pauză când am controlat jocul cap-coadă. Sunt mulțumit de rezultat, dar sunt nemulțumit de faptul că am ratat prea mult .

Clasamentul ligii a 5-a AICI!

Sportulbistritean.ro

 | 1.134 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *