Liga a 5-a: Două meciuri cu câte 13 goluri! Vezi cifrele primei etape!

În weekendul trecut s-au disputant jocurile primei etape din liga a cincea. Dintre echipele care au debutat în acest sezon în liga a cincea, FC Bistrița a surclasat cu 12-1 echipa din Ciceu Giurgești, retrogradată din liga a patra, Spicul Salva și Șoimii Căianu Mic au obținut victorii pe teren propriu, doar Viitorul Șieu Măgheruș a pierdut acasă cu Someșul Rebrișoara. Surprinde victoriile la scor obținute de Progresul Tăure pe terenul celor din Reteag și de Voința Mărișelu în fața celor de la Inter Monariu, altă echipă retrogradată din liga a patra.

Cifrele primei etape sunt:

– s-au marcat 43 de goluri în seria a 1-a, 24 reușite de gazde și 19 reușite ale oaspeților și doar 22 goluri în seria a 2-a, 16 reușite de gazde și doar 6 marcate de oaspeți.

– în 4 jocuri  victoria a revenit gazdelor, 1 joc  au câștigat oaspeții în seria a 1-a, 3 victorii ale gazdelor și 2 rezultate de egalitate în seria a 2-a

– scorul etapei a fost realizat de FC Bistrița, 12-1 împotriva celor de la Giurgești în seria a 1-a și Voința Mărișelu 6-0 cu Inter Monariu

– în două partide, la Bistrița și Mărișelu s-au marcat câte 13 goluri, un joc fiind câștigat de gazde și într-un joc victoria a revenit oaspeților.

– Otniel Sighiartău a reușit să marcheze 6 goluri în această etapă.

– a fost o etapă  destul de liniștită, centralii fiind nevoiți să arate 17 cartonașe galbene în fiecare serie, 10 gazdelor și 7 oaspeților în seria a 1-a și 8 gazdelor, respectiv 9 oaspeților în seria a 2-a.

– s-a acordat un cartonaș roșu, jucătorului Marga de la Șieuț, care a primit două cartonașe galbene în partida Olimpia Șieuț – AS Archiud.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 170 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *