Liga a 4-a: Zmei doar pe teren propriu. Silvicultorul Maieru ”“ Gloria 2 Bistrița 2-1

Derby-ul etapei a patra a campionatului ligii a patra s-a disputant la Maieru, între Silvicultorul din localitate și Gloria 2, ambele echipe abordând această partidă după victorii în etapa trecută.

Jocul a început încă de duminica trecută după terminarea etapei a treia, când între jucătorii celor două echipe a început un adevărat “război” psihologic în mas-media, fiecare echipă încercând să ia fața celeilalte înaintea fluierului de start al jocului. Jocul propriu zis a fost unul de mare luptă, gazdele au jucat bărbătește, de multe ori la limita regulamentului, reușind să obțină cele trei puncte puse în joc în timp ce oaspeții, au pierdut războiul psihologic și au suferit la capitolul finalizare. Jocul a început practice de la 1-0, în minutul 2 Munteanu primește o minge printre fundașii bistrițeni, intră în careu în lateral dreapta de unde îl lobează pe Uilean.

Gloria 2 aleargă după egalare dar Colța și Sebi Rus nu reușesc să-l învingă pe portarul Hoza. Gazdele se apără bine și ies pe contre, A. Hazbei executând bine o lovitură liberă scoasă greu de Uilean, după care Sebi Rus execută și el bine o lovitură liberă, dar mingea lovește bara. Varvari mai trage un șut respins greu de Uilean, pentru ca de partea cealaltă Pădurariu să trimită cu capul peste din careul de șase metri. Oaspeții egalează în minutul 44 la o mare greșeală a portarului Hoza, mingea sărită peste acesta fiind urmărită și trimisă în poarta goală de Cilean. După pauză oaspeții încearcă să dea lovitura dar S. Rus și Colța irosesc două bune ocazii, iar cei care înscriu sunt gazdele, în minutul 62 L. Boldiș îl întoarce pe Patca, șutul acestuia este respins în lateral de Uilean de unde Varvari trimite mingea în poarta goală. Gazdele se retrag deliberat pentru a conserva rezultatul și ies periculos pe contre, putând încheia definitive jocul la ocaziile lui L. Boldiș, Varvari și Covaci, în timp ce bistrițenii aleargă după egalare dar Colța nu reușește să-l învingă pe Hoza în trei situații foarte bune de a marca, astfel că măierenii obțin o victorie muncită, victorie care și-au dorit-o probabil mult mai mult decât tinerii jucători ai Gloriei, care au arătat încă odată că nu sunt “copți” pentru o astfel de competiție, fiind zmei doar în jocurile de pe propriul teren.

Silvicultorul Maieru, antrenor Iacob Varvari: Hoza, Varvari, V. Hazbei, Munteanu, Covaci, Schuller, Buta, Bizău, L. Boldiș, A. Hazbei, A. Boldiș. A mai jucat Avram.

Gloria 2, antrenori Horea Pârțiu și Gabi Cârstea: Uilean, Echim, Bolbos, Patca, Sîplăcan, Cilean, Părăvan, Antonescu, Pădurariu, S. Rus, Colța. Au mai jucat Vălean și Peica.

Iacob Varvari, antrenor Maieru:”A fost un joc echilibrat, disputant mai mult pe contre, joc câștigat meritat de către noi. Sunt mulțumit de jocul echipei mele care a avut și momente în care au dominat o echipă cu condiții mult mai bune decât ale noastre”.

HorațiuPârțiu, antrenor Gloria 2:”Un joc de angajament fizic și psihic în care adversarul s-a folosit de propriile arme reușind să obțină ce și-au propus, Victoria și cele trei puncte puse în joc. Dacă din cele 7 ocazii clare de gol jucătorii mei reușeau să marcheze, altul era rezultatul final”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 200 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *