Liga a 4-a: Voința Cetate a pierdut clar la Dumitra! Portarul Gălățan a fost vârf de atac!

După ce a fost învinsă la Tăure în Cupa României,  Voința Cetate a pierdut clar și la Dumitra, cu 4-0, în ultima etapă a Ligii a 4-a. Rezultatul nu a influențat clasamentul final, echipa din Orheiu Bistriței fiind campioană încă din etapa trecută. 

Antrenorul Gabi Bzga și-a menajat jucătorii pentru meciul de baraj de sâmbătă, doar Georgiu și Cristi Pop din garnitura de bază jucând în meciul de la Dumitra. Interesant este că portarul Răzvan Gălățan a fost folosit în atac, poarta fiind apărată de rezerva Pop.

Nici la gazde n-au intrat pe teren toți titularii câțiva dintre ei fiind plecați la turneul regional de minifotbal de la Zalău. Hazbei a fost cel mai bun jucător de pe teren, marcând 3 dintre cele 4 goluri.

”Am jucat cu mulți juniori, fără mari pretenții de la acest meci. Importantă este acum prima manșă a jocului de baraj, programată sâmbătă la Săsar. Avem tot lotul valid, plecăm de joi, mâine vom avea un set nou de echipament Givova, așa că nu ne lipsește nimic. Sper să reușim o victorie, ca să ne fie ușor în retur”, a declarat Gabi Bozga pentru sportulbistritean.ro

La Dumitra, Voința Cetate a jucat în următoarea formulă: Pop, Varvari, Georgiu, C. Pop, Costinea, Deac, Platon, Ursa, Bucunea, Gălățan, Roman.

 | 412 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *